izberi zase

Praktična predstavitev Access Bars v Velenju

Praktična predstavitev Access Bars v Velenju

Sreda, 15. oktober 2014, od 18. – 20. ure
Se spominjate zadnjega trenutka v vašem življenju, ko ste bili popolnoma sproščeni, negovani in je bilo poskrbljeno za vas? Ali pa je že malo predolgo odkar ste prejeli zdravljenje in prijaznost brez kakršnegakoli obsojanja vašega telesa in bitja?

Ste vedeli, da je v vaši glavi 32 točk, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali? Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. To je priložnost, da se znebite vsega.

Vsako izvajanje točk lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo. To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto, da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Točke so pomagale tisočem ljudem spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem in telesno težo, denarjem, spolnostjo in odnosi, nervozami, stresom in veliko več.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Kako je lahko še boljše?images

Predstavitev vodi Ana Žnidaršič, ki je certificirana izvajalka Access Bars®, certificirana izvajalka Access Body procesov, opravljene ima tudi  Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1 in Body Class.

Tekom predstavitve boste prejeli in dali 15 minutni mini tretman in tako sami izkusili izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Celotnega tretmana se lahko kasneje naučite na delavnici v Velenju, ki bo v juniju.

Termin: Sreda, 15. oktober 2014, od 18. – 20. ure
Lokacija:Velenje, stavba Farmin
Predstavitev je brezplačna.

 Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberite še