izberi zase

Prebujanje sončka v Sebi

Prebujanje sončka v Sebi

Nova delavnica, na kateri bomo odkrivali, kakšna čarovnija lahko postane življenje, ko preprosto smo, to kar smo … edinstven čudovit sonček.

Na delavnici bomo poiskali svoj notranji sonček in občutili vse lastnosti te žareče, čarobne lučke v nas. S svetlobo te lučke bomo s praktičnimi vajami in meditacijo predramili naše speče, pozabljene ter zaradi bremen preteklosti v ozadje potisnjene potenciale in darove, ki smo jih prinesli v to življenje. Na stežaj bomo odprli okna in vrata svojega srca in začutili, kakšna čarovnija in dar lahko postane to naše življenje, ko v sebi predramimo občutke hvaležnosti, ljubezni, radosti in sočutja. Naučili se bomo s svojimi žarki preprosto žareti, to kar smo … ljubezen, mir, stabilnost, zdravje, sreča, lahkotnost, veselje, radost … sebi in svojim bližnjim.

V življenju lahko izgubljeno povezavo z notranjim sončkom opazimo tako, da smo pogosto nezadovoljni, nesrečni in depresivni. Počutimo se osamljene. Ker se počutimo prazne in ranljive, dneve preživljamo v iskanju nekoga, ki bi v naše življenje vnesel svetlobo, ki bi nam pokazal, koliko smo v resnici vredni, in ki bi nas končno osrečil. Vse to iščemo tudi v službi, zato se do onemoglosti trudimo in dokazujemo ter utapljamo v delu. Vse to počnemo. ker želimo priti do občutka lastne vrednosti, varnosti, sprejetosti, (pri-) ljubljenosti, … želimo priti do svojega sonca!

“Iskati sonce v svoji okolici ni pot do našega sonca … edini način, da zasijemo kot sonček je, da ga najdemo v sebi, da mu dovolimo, da je…in da sonček preprosto smo – vsak dan sproti”.

AlenkaS

S temi besedami vam svoj žarek kot toplo povabilo na delavnico pošilja voditeljica delavnice Alenka Sedonja.

TERMIN: Sobota, 23.november, 18.00-21.00

LOKACIJA: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

PRISPEVEK: 15 EUR

Obvezne predhodne prijave na info@hisaradosti.com