izberi zase

Objem Ljubezni – srečanje za nove prostovoljce

Objem Ljubezni – srečanje za nove prostovoljce

V ponedeljek, 6. maja imamo v Hiši radosti ob 18.30 srečanje za vse, ki si želite sodelovati v projektu Objem Ljubezni in ki vas projekt zanima iz prve roke. Želimo si novih idej, kako priti do več sredstev, in izvajalce. Želimo si nove ljudi, ki bi delili letake, sodelovali na dogodkih, jih organizirali, pripravljali promocijski material in podobno. Vabljeni tudi taki, ki ne veste, kako bi lahko sodelovali. Skupaj lahko naredimo veliko več kot vsak posamezno. Predstavilo se nam bo društvo botrov otrok Twimc, predstavili bomo gradnjo sirotišnice, kaj smo do zdaj naredili in kaj je še v planu. Spoznali boste tudi, kako poteka botrstvo otrok v revnih državah.

Lokacija: Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana
Termin: ponedeljek, 6. maj od 18.30 – 21.30

Obvezne so predhodne prijave na info@hisaradosti.com, da lahko dogodek lažje organiziramo.

Kaj je Objem Ljubezni?

Objem ljubezni je dobrodelna akcija, s katero gradimo sirotišnico in dom za ostarele v Indiji z imenom Loveable Home. Skupaj bomo zgradili šolo, bivalne prostore, ambulanto, kuhinjo in prostore za samooskrbo. Omogočeno bo bivanje tudi žrtvam nasilja. Svoje posebno mesto pa bodo imeli tudi donatorji in botri kot obiskovalci. Zemljišče je humanitarec Gašper Orehek dobil od lokalnih kmetov. Pripravljen je že gradbeni načrt, elektrika, na lokaciji, v pripravi pa je tudi vrtina za vodo, ki je naš naslednji cilj. Gradnja poteka in se financira sproti.

Organizatorji projekta so društvo botrov otrok TWIMC in humanitarec Gašper Orehek, ki že več let skrbi za obubožane družine z iskanjem botrov in donatorjev za otroke. Gašper tudi živi in deluje v Indiji, kjer oskrbuje pomoči potrebne in organizira gradnjo sirotišnice.

Več o akciji na spletni strani www.objemljubezni.com

Kako lahko še pomagaš?
Pošlji SMS z besedo OBJEM5 na 1919 in prispevaj 5 EUR.
Prispevajo lahko uporabniki storitev Mobitel, SiMobil, TUŠMOBIL in T-2.

Opraviš lahko tudi bančno nakazilo. Več o tem v zgornji povezavi.

Pridruži se naši zelo aktivni skupini na Facebooku.

Pridruži se nam na dogodkih in prispevaj svoj delež.

Hiša radosti je soorganizator projekta.