izberi zase

Sprehod z Zemljo – vodi Ana Omanovič

Ponedeljek, 22. julij 2019 od 18. – 20. ure

Ste se kdaj vprašali, razmišljali kaj vse je Zemlja za nas, kako nam doprinaša in kaj vse smo lahko skupaj s tem čudovitim planetom?

Kaj pa kako smo mi lahko doprinos Zemlji? Kaj če lahko skupaj z Zemljo ustvarimo čudovitejšo izkušnjo utelešenja? Kaj če nas Zemlja potrebuje?

Vabljeni na čudovito Notranjsko, kjer se bomo v čarobni naravi povezali z Zemljo in se odprli spremembam v življenju. Odprli se bomo boljšemu sobivanju z Zemljo, čarovniji življenja in kreiranju drugačne prihodnosti.

Več o Meditacijskem sprehodu z Zemljo – Meditation Walk with the Earth, ki jo priporoča ustanovitelj Access Consciousness-a Gary Douglas, si lahko ogledate v posnetku spodaj.

V sprehodu z Zemljo se bomo še bolj odprli prisotnosti, energiji, prejemanju, zaznavanju, bivanju onkraj časa in še čemu. Pred sprehodom se bomo spontano pripravili in kasnje uživali v čudoviti naravi.


 

Kaj Zemlja želi od nas? Kako smo lahko Zemlji doprinos in kako je lahko Zemlja doprinos nam in našemu življenju?

Seminar vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Ponedeljek, 22. julij 2019 od 18. – 20. ure
Lokacija: Rakov Škocjan, Notranjska
Cena: 40 EUR

Obvezne prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še