izberi zase

Dan kristalnega zvoka

Dan kristalnega zvoka

Nedelja, 26. januar, od 10. – 20. ure.

Obeta se energetsko močen vikend zelo viskih vibracij. V Slovenijo prihaja “mama” prekrasnih unikatnih kristalnih posod ” SoundGalaxies”, Andrea Kershbaum, aura-zvočna terapevtka iz Nemčije. Ima več kot deset let bogatih izkušenj s kristalnimi skledami in vilicami.

Na dnevu kristalnega zvoka se bomo naučili:prenos (5)

  • tehnike igranja kristalnih posod,
  • kako uporabljati posode v terapevtske namene, vodene vzajemne terapevtske obravnave med udeleženci,
  • videli bomo nekaj primerov dela s kristalnimi glasbenimi vilicami in spoznali krajše vodene medsebojne obravnave,
  • vsak si bo izbral svojo kristalno posodo, zaigral nanjo, začutil njeno energijo in učinke.

Po koncu intenzivnega dne se bomo ob 19. uri prepustili enournem uživanju v zvokih. (Kristalna Zvočna Galaksija z gongi v izvedbi Gaje Klas, kjer bomo uživali v visokih vibracijah in kombiniranju zvokov posod in ostalih prainštrumentov)

Potrebujete udobna oblačila, steklenico vode in morda kak lahek prigrizek. Delavnica bo z ustreznimi odmori trajala približno 6 ur. Primerna je za vsakogar, predznanje ni pogoj za udeležbo. Posode za igranje bodo na delavnici na razpolago za igranje. Lahko se udeležite samo brezblačne predstavitve, delavnice, zvočne kopali ali pridete na vse dogodke. Za prevod je poskrbljeno!

Vibracije SoundGalaxies so izredno visoke. Priporočamo vam, da pred in po delavnici pijete več vode, jeste lahko hrano in si privoščite sporščen dan, najbolje s kakšnim sprehodom v naravo.

Termin: Nedelja, 26. januar, od 10. – 20. ure (10. – 12. ure: predstavitev kristalnih posod “Sound Galaxies” – BREZPLAČNO, 14.00 – 18.45: delavnica, 19.00 – 20.00: Kristalna Zvočna Galaksija – zvočna kopel)
Lokacija: Hiša radostiBežigrad, Ljubljana
Cena: 80 EUR cela delavnica z zvočno kopeljo, 60 EUR samo delavnica, 33 EUR Kristalna Zvočna Galaksija – zvočna kopel (v primeru, če želite samo na zvočno kopel)

V primeru, da se odločite za nakup posode se vam 50 EUR vplačane delavnice obračuna v ceno posode.

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število udeležencev omejeno.