izberi zase

Čas je za čarovnijo

Čas je za čarovnijo

…. predpraznično razvajanje dušice z Andrejo in Alenko

December je tisti čarobni čas, ki zavit v tančico »čarovnij« pride vsako leto znova in znova … in zasveti, zasije. To je čarobni čas veselja, čas iskrenih želja, ki se selijo iz srca v srce, čas radosti, čas ko vsak v sebi najde ter prebudi svojega čarobnega otročička, ki odprtega srca, tako kot smo znali to nekoč, posuje vsak trenutek v svojem življenju z bleščečim čarobnim prahom …. in živi svoje sanje.

Imamo priložnost, da vso to praznično čarovnijo občutimo skupaj – v objemu tople, magične svetlobe prazničnih lučk, ob čudoviti glasbi in nežnem dišečem vonju čarobnih esenc. Večer podpirajo prav posebne predpraznične energije, ki prinašajo vse, kar potrebujemo in odnašajo, vse, kar smo prerasli. V tem večeru bomo občutili čarovnijo iskrice, ki nastane ob stiku naših duš in spoznali, kakšno čarobno darilo smo drug drugemu. Dovolili bomo, da naše srce občuti kakšna neprecenljiva in edinstvena čarovnija se skriva v nas. Ko to čarovnijo odkrijemo, prebudimo in ji dovolimo, da zaživi in zažari, pričnemo živeti v življenju svojo resnično pravljico.

Pred nami je prav poseben praznični večer, prežet s čarovnijo obdarovanja ter razsvetljen s čarobnimi iskricami sreče, radosti, hvaležnosti in ljubezni. Podarimo tole čarobno darilo sebi in svoji dušici.

Na predpraznično popotovanje nas bosta popeljali Andreja Jenček in Alenka Sedonja.foto murska s ....Grad,Bukovniško j. 053

Ste pripravljeni za čarovnijo? Seveda. Čas je.

Termin: Ponedeljek, 23. december 2013 od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 10 EUR

Obvezne predhodne prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.