izberi zase

Access Consciousness – nekaj, kar že vseskozi iščeš? – vodi Haris Omanovič [online]

Access Consciousness – nekaj, kar že vseskozi iščeš? – vodi Haris Omanovič [online]

Ponedeljek, 6. februar 2017, od 19.50 do 20.50

Ste že opazili seminarje Access Consciousness? Gre za že po celem svetu razširjen skupek tehnik, orodij, seminarjev, ki nas opolnomočajo, da zaživimo sebe, življenje po svoje, da si dovolimo biti energija, zavedanje, kar smo lahko, da se odpremo prejemanju, radosti, lahkotnosti.

V Hiši radosti izvajamo ogromno Accessovih seminarjev: Access Bars, MTVSS in drugih telesni procesi, Joy of Business, Temelji… in skoraj vsak mesec smo na kakšnem nadaljevalnem seminarju v tujini. Vedno bolj noro je, kaj vse smo lahko s telesi in kaj vse je lahko življenje. Spremembe so vedno bolj preproste in vedno večje.

Na tokratnem spletnem seminarju vam bom predstavil vse Accessove delavnice, spoznali se bomo s tem, kako jih vse lahko uporabimo v svojem življenju, kako lahko pomagamo tudi drugim in kako jih lahko spremenimo v svoj posel. Vsebino pa boste kreirali tudi z vašimi vprašanji.

Vodil nas bo Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Ponedeljek, 6. februar 2017, od 19.50 do 20.50
Lokacija: Pri vas doma preko interneta, podatke za udeležbo dobite po prijavi.

Delavnica je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato se prijavite čimprej.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še