izberi zase

5 elementov intimnosti z Ano Omanovič

5 elementov intimnosti z Ano Omanovič

5 torkovih spletnih srečanj

Kaj je intimnost s samim s seboj? Iz katerih elementov sestoji? Koliko iščemo in si želimo intimnosti v odnosih z drugimi, od drugih, nase pa v tem procesu popolnoma pozabljamo. Kje sem jaz? Kakšen je moj odnos do samega sebe?

Če nimamo 5-ih elementov intimnosti sami s seboj, jih ne moremo imeti z drugimi ljudmi.

Spoštovanje, zaupanje, ranljivost, hvaležnost, dopuščanje.

Na spletnih srečanjih se bomo posvetili samemu sebi. Kaj če je to začetek ustvarjanja popolnoma drugačne skupnosti s samim seboj ter z drugimi bitij na zemlji?

Kaj če se vse začne s tem, da imaš v življenju sam svoj hrbet in si zase vedno tam. Ti. Karkoli je že potrebno da si?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Prideš na srečanje kreiranja drugačnega planeta? Kaj ti veš o tem?

Lahko se nam pridružiš na 5-tedenskem potovanju ali pa le na posameznem srečanju, ki bo ob torkih od 19.00 do 20.00. S prvim elementom intimnosti bomo začeli v torek, 15. septembra 2020.

Termini: Torek, 15., 22 in 29. september ter 6. in 13. oktober 2020 ob 19.00
Lokacija: ONLINE iz domačega naslonjača ali od kjerkoli drugje :)
Cena: 5-srečanj: 180 EUR / Posamezno srečanje (1 element): 50 EUR

Po vsakem srečanju boste prejeli avdio posnetek za nadaljnje poslušanje (tudi, če se je v živo ne boste uspeli udeležiti) in tudi če se celotnemu programu priključite kasneje.

Plačilo lahko izvedete preko nakazila na TRR in po opravljenem plačilu posredujte svoje podatke na email: info@anaomanovic.com, s pripisom ali ste si izbrali 5 srečanj ali le posamezno srečanje in pri tem napišite datum srečanja, ki ste si ga izbrali. V kolikor želite račun na podjetje, pripišite še podatke.

Podatki za nakazilo na TRR:

I see you, Ana Omanovič s.p. Ulica za vrtovi 5, 1380 Cerknica TRR: SI56 0311 5100 0108 068 (Bic: SKBASI2X). Namen: 5 online srečanj / Posamezno srečanje_datum

Po prejetem plačilu in posredovanih podatkih, boste poleg emaila s podatki za dostop, prejeli tudi opomnik 1 uro pred posameznim srečanjem. Prosimo preverite tudi vsiljeno pošto in promocije.

Več informacij: info@anaomanovic.com ali 040 504 127

Preberite še