izberi zase

Zavestno izbiranje: Depresija – skozi ali naokoli?

Zavestno izbiranje: Depresija – skozi ali naokoli?

Sreda, 25. marec od 18. do 21. ure

Zavesto izbiranje je sklop delavnic, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega v svojem življenju.

Tokratna tema je depresija. Spoznali bomo, kaj depresija, bipolarna motnja, anksioznost in podobne motnje sploh so. Naučili se bomo, kako zavestno izbirati svoje počutje, delovanje, spreminjati nivo svoje energije. Prepoznali bomo, kako smo se pripeljali do slabšega energijskega, psihičnega, fizičnega in čutvenega stanje, in našli bomo pot, ki nas pelje, da zaživimo življenje, ki si ga nismo mogli niti predstavljati.

Skozi delavnice Zavestnega izbiranje spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju.

Delavnica je namenjena vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje, in ne samo tistim, ki imate kakršnekoli osebne težave.

Delavnico vodi izkušeni intuitivni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 25. marec od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 30 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kaj vse je mogoče spremeniti z izbiro in s telesnimi procesi?

Preberite še