izberi zase

Ana Omanovič v Klepetu ob kavi

Torek, 2. oktober 2018, ob 18.00

Ana Omanovič se bo v tokratni oddaji Klepet ob kavi na TV3, z voditeljico Jasmino Kandorfer še bolj poglobila v tehniko Access Bars.

Ana bi ljudem rada sporočila, da niso sami in da niso napačni in da obstajajo orodja s katerimi lahko spremenijo vse kar za njih ne deluje in ustvarijo vse, kar si želijo in boljše kot si lahko zamislijo in predstavljajo.

Poklepetali bosta kako je s tehniko Access Bars po svetu, kaj o njej meni znanost, kaj vse so si ljudje spremenili s to tehniko…in še mnogo več.

Gary Douglas:Z vprašanji omogočimo univerzumu, da nam pomaga dobiti tisto, kar si v življenju resnično želimo. Navajeni smo bili, da moramo vedno najti odgovor, s čimer smo se zelo omejili. Mislili smo, da vemo, kaj je najboljše za nas, v resnici pa vesolje ve to veliko bolje. Z vprašanji se odpremo možnostim, da nam to pokaže. S postavljanjem vprašanj odpiramo vrata k več zavedanju, namesto da poskušamo najti odgovore, zaključke ali razloge, s čimer se zelo omejimo.”

Ana Omanovič je edinstvena in s svojo strastjo do tega kar počne je povabilo za vse, ki si izbirajo več lahkotnostiAna Omanovič - Access Consciousness, več radosti, več življenja! Je nekdo, ki se nikoli ne ustavi, se nikoli ne preda in nikoli ne odneha pri iskanju več življenja, več monosti, več radosti! Za sabo ima ogromno delavnic, seminarjev z udeleženci njenih delavnic in ogromno mednarodnih seminarjev, ki se jih sama redno udeležuje, ker si izbira da je s svojimi izbirami doprinos zase, za druge in za cel svet.

Ponovitev oddaje je naslednji dan okrog 7. ure dopoldan. Prispevek pa nekaj dni kasneje objavimo tudi na Youtube oz. na naši spletni strani.