izberi zase

Osebna seansa: FaceLift, Access Bars ali MTVSS z Ano Omanovič

Osebna seansa: FaceLift, Access Bars ali MTVSS z Ano Omanovič

Rezerviraj svoj termin po polovični ceni!

Kakšno bo vaše življenje, če si izberete enega izmed Access Consciousness tretmajev?

Prepričana sem, da vam bo eden, drugi ali tretji v izjemen doprinos. Tretmaje sama izvajam in prejemam že par let, vendar sem po vsakokratni terapiji še vedno presenečena in navdušena nad spremembo tako pri sebi kot pri drugih.

Težko opišem vse kar čutim in zaznavam ter ubesedim spremembe oz. počutje. To je enostavno nekaj, kar bi po mojem mnenju moral izkusiti vsak :) Le tako boste namreč vedeli o čem govorim. Lahko se bo vaše življenje po tretmaju popolnoma spremenilo, lahko pa se boste počutili le popolnoma prerojene. Ker si želim zase kot tudi zate drugačen svet, sem razpisala nekaj terminov, kjer tretma Energisjki Facelift, Access Bars in MTVSS lahko izkusite po polovični ceni. Kako je lahko še boljše kot to? :)

Še nekaj o posameznem tretmaju…čeprav vam priporočam, da se vprašate kakšno bo vaše življenje v roku 5ih let če izkusite Facelift ali kakšno bo če izkusite Access Bars ali kakšno bo če izkusite MTVSS? Vsi procesi se izvajajo z dotikom rok glave ali telesa. Zaznavajte kaj vam je lahkotno…in sledite svojemu vedenju. Če želite vedeti več o uporabi tega vprašanja oz. orodja pa dobrodošli na delavnico Access bars :)

ENERGIJSKI FACELIFT: prenovi, učvrsti in pomladi se ne samo koža obraza ampak celo telo, aktivira se tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati. Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutiš prerojen, svež, sproščen, pomlajen. Za več >>>klikni tukaj<<<.

ACCESS BARS: z dotikom točk na glavi se lahkotno in brez napora sprosti vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost, in sicer omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju. Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Za več >>>klikni tukaj<<<.

Telesni process MTVSS: omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, se odstranjuje, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi. Zboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja. Torej deluje na vse v telesu. Za več >>>klikni tukaj<<<.

Ana Omanovič je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Kakšen doprinos je lahko tretma Access Consciousness vašemu življenju? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

POSEBNA PONUDBA: Termini po dogovoru v spodaj navedenem mesecu, so na razpolago po polovični ceni! Rezervacija mogoča do zapolnitve prostih mest na info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Rezervacija je potrjena s prejetim plačilom.

Termini: Niso na voljo

Lokacija: Cesta 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče

Cena: Redna cena 200 EUR, za zgoraj navedene tremine polovična cena 100€

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj smo o Access Bars povedali v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še