izberi zase

Terapije uravnavanje čaker z D.O.S. diski

Terapije uravnavanje čaker z D.O.S. diski

Vsak ponedeljek in torek po dogovoru

Kaj so D.O.S. diski?
D.O.S. v portugalščini pomeni “Dispositivo Otimizador de Sistemas”, kar bi se prevedlo kot “naprava za optimiziranje sistemov”. D.O.S. sistem diskov je bil razvit v Braziliji in je rezultat dolgoletnih raziskav na področju vitalne energije, oziroma subtilnega valovanja energije človeškega organizma. Namen diskov je aktiviranje, prenos in metaboliziranje energije, ki jo že od nekdaj poznamo pod imenom prana, či, orgonska energija, življenjska sila, ipd.. Vsak disk je sestavljen iz živega kristalnega jedra, ki je obdano z vtisnjeno mrežo vezij svete geometrije in 72 elementi najvišje čistine, med drugim tudi zlatom in platino. Vsak disk vsebuje 52+2 informacijske plasti, ki nas celoti prepojijo s frekvencami, ki resonirajo na najglobljih energijskih nivojih. Diski so programirani po sistemu MerKaBa, v razmerju 34/21. Svetu jih je prvi podrobneje predstavil Drunvalo Melchizedek.

Kako delujejo?
Energijsko polje D.O.S. diskov oddaja koherentne informacijske vzorce, ki stimulirajo neuravnotežen energijski sistem na način, ki ga povrne v stanje popolne harmonije in ravnotežja. Vsak disk posebej je popolna naprava za harmoniziranje. Vsaka izpostavljenost D.O.S. diskom vodi k izboljšanju na fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem področju, kar omogoča, da se uporabnik diskov lažje in hitreje poveže s svojimi naravnimi potenciali. Diski nudijo maksimalno podporo pri doseganju ciljev – pa naj gre za zdravljenje bolezni, odpravo psiholoških težav, blokad, pri ozaveščanju svojih višjih ciljev, namena, iskanju prave poti in podobno.

Pri metaboličnih in degenerativnih boleznih D.O.S. diski stimulirajo harmonično interakcijo med telesom in umom (načelo psihosomatske medicine), kar pogosto izboljša vitalne funkcije in stimulira biokemične procese, da se odzovejo na način, ki je bolj v skladu s prvotnim vzorcem zdravja. Tudi pri sicer zdravih ljudeh imajo D.O.S. diski neverjetno veliko pozitivnih učinkov: med drugim zmanjšujejo raven stresa (tako na na fizični, kot tudi na mentalni ravni), višajo stopnjo čustvene inteligence, večajo zmožnost sprejemanja sprememb, omogočajo boljše povezovanje leve in desne možganske hemisfere, povečujejo kreativnost, bistrost, ter omogočajo jasnejši, bolj pozitiven pogled na trenutno življenjsko situacijo.

Potek terapije
Pri terapiji z D.O.S. diski posameznik oblečen leži na ležišču, odloži le večje kose nakita, pas in čevlje. Terapevt diske položi na vseh sedem glavnih čaker. Terapija poteka v tišini ali ob sproščujoči glasbi. Med terapijo se lahko pojavijo različni občutki, kot so pritisk v čakrah, mraz ali vročina, rahlo drhtenje, občutek lebdenja, napad zdravilnega smeha ali joka, piskanje v ušesih in podobno. Ti občutki minejo takoj, ko diske odstranimo. Delovanje D.O.S. diskov je nežno, a učinkovito. Med terapijo bodite še posebej pozorni na občutke, ki jih doživljate, saj so ti občutki (pa naj bodo na fizični, mentalni ali emocionalni ravni) dober pokazatelj tega, kje se nahajajo energijske blokade. Po končani terapiji se boste o tem pogovorili s svojim terapevtom.

Trajanje terapije je odvisno od vsakega posameznika, a ne presega 45 minut.
Nosečnicam se terapije z D.O.S. diski odsvetujejo.

Termin: Vsak ponedeljek in torek po dogovoru
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, kjer dobite tudi več informacij.

Kaj o D.O.S. diskih menijo tisti, ki so jih že preizkusili?
“D.O.S. diski so pravo darilo človeštvu. V zelo kratkem času na prijeten način uravnajo vse, kar je potrebno uravnati. Na terapijo sem prišla zelo potrta in utrujena, saj sem imela v službi slab dan. Po terapiji pa sem bila kot prerojena! Polna energije in zagona, o žalosti pa niti sledu. Kot da bi imela bolj jasen in optimističen pogled na celotno situacijo.” – Mojca B.

“Ko sem D.o.s. diske preizkusila prvič, sem se z njmi družila le kratek čas. Z njmi sem doživela prekrasno meditacijo. Moje naslednje druženje z diski pa me je popolnoma prevzelo. Po terapiji z njimi sem začutila kako je, ko si spet cel, poln energije, skratka, ko si svoj, kar je zame poseben občutek, še posebej zato, ker sem imela v svoji preteklosti veliko zdravstvenih izzivov, kjer sem se počutila vse prej kot cela.” – Darinka G.

“Čutil sem energijo, ki je potovala po telesu, se ustavljala na določenih točkah, potem pa spet potovala naprej. Bilo je zelo sproščujoče. Po končani terapiji pa sem začutil spremembo, ki je ne znam točno opisati. Preprosto drugače sem se počutil. Bolj v svojem centru, pomirjen. Še bom prišel.” – Mitja V.

“Meni so diski pomagali pri moji kronični bolečini, ki sem jo imela vse od poškodbe v prometni nesreči. Med terapijami sem vsakokrat čutila vročino in pritisk na predelu poškodbe. Po posebno močnem pritisku med zadnjo terapijo pa je bolečina povsem izginila. Opažam, da se je tudi moje splošno počutje precej izboljšalo. Imam več zagona za vsakodnevna opravila in bolj vesel pogled na svet. Zelo hvaležna in vesela sem, da mi je bila dana možnost terapij z diski in jih priporočam vsakomur.” – Angelca R.

“Sploh ne vem, kako to deluje, ampak deluje! Ko sem imela na sebi diske, me je kar odneslo iz telesa. Del mene je bil še vedno v telesu, večina mene pa je bila veliko večja od mojega telesa. Čutila sem povezanost z vsem, kar je. Imela sem rada vse, kar obstaja! Neverjetno, kaj takšnega nisem doživela še nikoli!” – Nuša K.