izberi zase

Online TEMELJI Access Consciousness s Harisom

Online TEMELJI Access Consciousness s Harisom

Četrtek – Nedelja, 9. – 12. julij, od 8.00 – 16.00

Se zavedaš, da je življenje lahko popolnoma drugačno?

Temelji so obsežen 4-dnevni seminar Access Consciousness-a, ki nas skozi intenzivne procese popeljejo onkraj te resničnost, da zaživimo svoje neskončne možnosti. V štirih dneh se spoznamo z ogromno orodji za vsakodnevno uporabo in se prepustimo procesom razkrajanja omejitev, osvobajanja in odklepanja. Spoznamo, kako živeti življenje popolnoma drugače in kako kreirati popolnoma drugače, kot smo doslej.

Za mnoge so Temelji vstop v popolnoma novo življenje in ni več poti nazaj v omejevanje sebe. Odpremo se neskončnemu bivanju, prejemanju, zavedanju in zaznavanju.

Pogoj za udeležbo je opravljena delavnica Access Bars. Temelji pa so predpogoj za nadaljne Accessove seminarje v tujini, katerih se lahko udeležimo tudi skupaj.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 150 vikend delavnic in skupaj več kot 500 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran facilitator Access Consciusness, facilitator Joy of Business seminarjev, voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Četrtek – Nedelja, 9. – 12. julij, od 8.00 – 16.00
Lokacija: ONLINE – iz udobja svojega doma
Prijava: KLIKNI TUKAJ

Dodatne informacije: team@haris.si ali 040 504 127.

Preberite še