izberi zase

Steve Parker – Aktivacija magnetnega polja srca

Steve Parker – Aktivacija magnetnega polja srca

Ponedeljek, 16. junij od 18. do 21. ure

Stephen Roy Parker je mednarodni učitelj in praktik ThetaHealinga z dolgoletnimi izkušnjami. Svoje seminarje vodi na kar štirih kontinentih. Posebnost vseh njegovih predavanj, delavnic, tečajev in zdravljenja je prizemljenost, razumljivost, spročenost in velik smisel za humor.  Je ustanovitelj tehnike Aktivacija magnetnega polja srca© in Celična aktivacija©.

Aktivacija magnetnega polja srca, je sklop intenzivnih procesov, ki delujejo preko vpliva našega uma in ega ter pomagajo očistiti in spremeniti vse tisto, kar nam preprečuje biti naš pravi Jaz.

thumbKdor je že doživel njegove aktivacije magnetnega polja srca, pravi, da je to izkušnja, ki jim je spremenila dojemanje sebe, okolice in predvsem svojega odnosa do nje.  Nekateri gredo skozi potlačene občutke jeze ali žalosti, ki jo čez nekaj časa zamenja mir in sproščenost.

Stephen bo tokrat predstavil prvo, drugo in tretjo stopnjo premika magnetnega polja srca, s to aktivacijo vaše srce preide iz zavesti dvojnosti v zavest enosti.

Termin: Ponedeljek, 16. junij od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Bežigrad, Ljubljana
Cena: 60 eur za obe aktivaciji (aktivacija magnetnega polja srca in celična aktivacija)

Delavnica poteka v angleškem jeziku, za prevod bo poskrbljeno. Delavnica ni namenjena zgolj zdraviteljem (ThetaHealerjem), ampak vsem.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127

Občutki po dosedanjih aktivacijah..

“Doživela sem aktivacijo magnetnega polja srca in resnično jo priporočam. Globoko me je pomirila in mi dala še več sreče, da jo lahko delim.

“Sprva sem čutil veliko jeze, zdaj se mi pa zdi, da manj sodim ljudi in se počutim bolj povezan z vsemi. Po aktivaciji težko ogovarjam, saj mi vibracijosko ne ustreza več. Občutek imam, da mi je pomagalo se odpreti in da se zdaj lažje osredotočam na to, kar si želim ustvariti v svojem življenju.”