izberi zase

Sokreiranje z Zemljo – vodi Haris Omanovič

Sokreiranje z Zemljo – vodi Haris Omanovič

Sobota, 22. april 2017, od 18. do 22. ure

Kako bi lahko opisali Zemljo? Kakšna je energija Zemlje? Ima svojo zavest? Kaj nam že vseskozi želi povedati? Kakšno bi lahko bilo življenje na Zemlji? Kako živeti drugače, kako dolgoročno kreirati več skupaj s celim planetom? Koliko se lahko nehamo omejevati na človeško življenje in se odpremo sozvočju z naravo in dovolimo svojemu telesu, da zaživi?

Skozi delavnico se bomo odprli drugačnemu bivanju na Zemlji, odprli se bomo čarovniji tega planeta, drugačnemu prostoru, novi Zemlji, ki nas že vseskozi čaka.

Prejemali in izvajali bomo tudi telesni proces, se imenuje Obnavljanje skupnosti z Zemljo. Z njim bomo svoje telo in življenje odprli sobivanju, sokreiranju, skupnosti s tem čudovitim planetom. Gre za proces, ki spreminja ogromno. Ko se s telesom odpremo skupnosti z Zemljo, se nam spremeni celo življenje, postanemo drugačni, postanemo polni, ne živimo več pomanjkanja, občutka ločenosti. Kaj če se vse naše psihične in fizične težave povezane s tem, da si ne dovolimo biti doprinos temu planetu in da nismo prejemanje?

Delavnico bomo razširili na različna orodja, spremembe in ozaveščanje, kako biti drugačna prisotnost z Zemljo, kako sokreirati skupaj z njo, kako smo lahko skrbnik zemlje namesto samo uporabnik, kako komunicirati z Zemljo in dovolili si bomo biti to, kar je največji doprinos temu planetu.

Dogodek bo potekal v sklopu Globalnega dneva Obnavljanja skupnosti z Zemljo. Po celem svetu se bo hkrati izvajal telesni proces Obnavljanja skupnosti z Zemljo.

Kaj zdaj Zemlja želi od nas?

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body class.

Termin: Sobota, 22. april 2017, od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 36 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še