izberi zase

RE-KREACIJA teles z Ano Omanovič

RE-KREACIJA teles z Ano Omanovič

Četrtek, 18. oktober 2018, od 17.00 – 21.00

Vaše telo je senzitivni, čutni organizem in je tako kot vi v nenehnem zavedanju vsega. Vaše telo je ustvarjeno, da vam daje zavedanje o utelešenju, energiji sveta okoli vas, in ima sposobnost, da vam omogoči priti do zavedanja o VELIČASTNEJŠEM utelešenju. Namesto vsega tega pa telo v tej resničnosti najpogosteje uporabljamo kot vir obsodb. Ali ste voljni imeti drugačno resničnost s svojim telesom? Telesni procesi Access-a vam pričenjajo dajati zavedanje občutka prostora, ki se ga zavedajo telesa in so se vedno zavedala tega, česar se vi niste pripravljeni zavedati.

Telesni procesi povečujejo načine, na katere vam lahko vaše telo pokaže, česa se zaveda, zavedanje vsake molekule v vsem svetu.

Vsak četrtek to jesen boste imeli možnost spreminjati svoja telesa in jih nadustvarjati z veliko različnimi potenčnimi telesnimi procesi Access Consciousness®. Vi ste ustvarjalci svojega življenja. Življenje se vam ne dogaja, tako kot se stvari na telesu ne zgodijo in ustvarijo iz kar nekje. Namreč z vsako izbiro, ki jo izberete, ustvarjate svojo resničnost, tudi tisto s telesom.

Kaj vi veste, da je mogoče in kaj lahko izberete?

Dobrodošli v svet DRUGAČNIH možnosti, VEČ izbire in VEČ življenja!

Na tokratni re-kreaciji teles se boste naučili 2 telesna procesa in sicer POZICIJSKE HEPADE in pa RESTAVRACIJO INTENZIVNOSTI PROSTORA UTELEŠENJA

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je tretje leto certificirana facilitorka Access Consciosuness. Specializirala se je tudi v smereh Right voice for you®, Pogovarjajte se z entitetami® in Radost poslovanja®. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Četrtek, 18. oktober 2018, od 17.00 – 21.00
Lokacija: Hotel PARK v Ljubljani
Cena: 80 EUR

V kolikor zakupite paket 4-ih delavnic je cena 300 EUR, ki jih lahko izkoristite v 6ih tednih oz. v kolikor zakupite paket 8-ih delavnic je cena 500€, ki jih lahko izkoristite v 8-ih tednih.

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA: info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Predopogoja za udeležbo ni.

Preberite še