izberi zase

Predstavitev ThetaHealinga v Zrečah

Predstavitev ThetaHealinga v Zrečah

25. april 2012
Lokacija: Zreče

ThetaHealing je metoda, s katero je mogoče z lahkoto spreminjati življenje sebi in drugim. Na predstavitvi vam bomo več povedali o ThetaHealingu, o tem, kako si urediti in spremeniti življenje in še kaj pokazali. S pomočjo theta valovanja v možganih in s pomočjo energije, ki je ustvarila Vse, lahko hipno spreminjamo naše življenje. Na preprost način reprogramiramo našo podzavest, odstranjujemo strahove, negativna čustva, vzorce, potrebe, skrbi, opravljati vpoglede v telo in še veliko več. Kar imamo v sebi, to privlačimo. Naučimo pa se tudi delati vpoglede v telo, brati ljudi od znotraj, bolj pa tudi čutimo druge energije, angele, drevesa in z njimi komuniciramo. Svet se nam s ThetaHealingom spremeni. Začnemo delovati drugače in vse okoli nas postane drugače.

Na dogodku vam bomo predstavili ThetaHealing, potem pa se boste lahko odločili za seminar in se boste vsega tega naučili. Lahko boste delali na sebi in drugih.

Predstavitev bo vodil učitelj ThetaHealinga Haris Omanović.

Termin: 25. april, od 18 do 20h
Lokacija:
Zreče

Dogodek je brezplačen

Obvezne so predhodne prijave. Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno. Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com

Več o ThetaHealing seminarjih

Komentarji

 1. Nives Oprčkal je rekel/rekla:

  Hei,

  jaz bi pa naju s sestrično prijavila na srečanje, ki bo v Zrečah, pri Katarinčiki ;)

  Torej prijavljam mene: Nives Oprčkal in sestrično Simono Oprčkal ;)

  See yaaaa,

  Nives *