izberi zase

Predstavitev ThetaHealinga v Žalcu

Predstavitev ThetaHealinga v Žalcu

8. maj 2012
Lokacija: Žalec

ThetaHealing je metoda, s katero je mogoče z lahkoto spreminjati življenje sebi in drugim. Na predstavitvi vam bomo več povedali o ThetaHealingu, o tem, kako si urediti in spremeniti življenje in še kaj pokazali. S pomočjo theta valovanja v možganih in s pomočjo energije, ki je ustvarila Vse, lahko hipno spreminjamo naše življenje. Na preprost način reprogramiramo našo podzavest, odstranjujemo strahove, negativna čustva, vzorce, potrebe, skrbi, opravljati vpoglede v telo in še veliko več. Kar imamo v sebi, to privlačimo. Naučimo pa se tudi delati vpoglede v telo, brati ljudi od znotraj, bolj pa tudi čutimo druge energije, angele, drevesa in z njimi komuniciramo. Svet se nam s ThetaHealingom spremeni. Začnemo delovati drugače in vse okoli nas postane drugače.

Na dogodku vam bomo predstavili ThetaHealing, potem pa se boste lahko odločili za seminar in se boste vsega tega naučili. Lahko boste delali na sebi in drugih.

Predstavitev bo vodil učitelj ThetaHealinga Haris Omanović.

Termin: 8. maj, od 18 do 20h
Lokacija:
Žalec

Dogodek je brezplačen

Obvezne so predhodne prijave. Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno. Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com

Več o ThetaHealing seminarjih

Komentarji

  1. Erika in Tjaša Ošlak je rekel/rekla:

    Prijavljava se za predstavitev ThetaHealing v Žalcu 8.5.2012 od 18h do 20h.

    Lp

    1. admin je rekel/rekla:

      Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com