izberi zase

Predstavitev ThetaHealinga pri Vesni Kravcar v okolici Ptuja

Predstavitev ThetaHealinga pri Vesni Kravcar v okolici Ptuja

27. maj 2012
Lokacija: Okolica Ptuja

S pomočjo ThetaHealinga si lahko konkretno in z lahkoto spremenimo življenje. Zakaj? Ker spoznamo čisto brezpogojno ljubezen in moč ljubezni. Začnemo se ljubiti in tako svoja jadra obrnemo v druge smer. S ThetaHealingom si tudi na preprost način spremenimo podzavestne vzorce, odstranimo vse travme, strahove in potlačene občutke, ki nas ne spustijo naprej. Postanemo samozadostni in začnemo živeti. Naučimo pa se tudi delati vpoglede v telo, čutiti sebe in druge, bolj pa tudi čutimo druge energije, kristale, angele, naše prednike, drevesa in z njimi komuniciramo. Z vpogledi v telo lahko boljše pomagamo sebi in drugih, ker vidimo vzroke za ovire v sedanjosti. Svet se nam s ThetaHealingom spremeni. Začnemo delovati drugače in vse okoli nas postane drugače.

Preberite si mnenja udeležencev ThetaHealing seminarja >.

Predstavitev bo vodil učitelj ThetaHealinga Haris Omanović.

Termin: 27. maj, od 17 do 18h
Lokacija:
Okolica Ptuja – posest Vesne Kravcar

Dogodek je brezplačen

Obvezne so predhodne prijave. Prijavite se čimprej, ker je število mest omejeno. Več o lokaciji izveste po elektronski pošti. Prijave sprejemamo na info@hisaradosti.com

Več o ThetaHealing seminarjih

Komentarji

  1. Polonca je rekel/rekla:

    Vesna, zanimam se za predstavitev ThetaHealinga, vendar imam problem z mobilnostjo. Menite, da bi se morda lahko komu pridružila, ki gre iz LJ (jasno prispevam nekaj za bencin). Morda koga poznate, ki štarta iz LJ?