izberi zase

Predstavitev delavnic osebne rasti s Harisom

Predstavitev delavnic osebne rasti s Harisom

Sreda, 22. januar, od 17. – 18. ure

Življenje je raziskovanje, učenje, spoznavanje, rast in čutenje. To vedno bolj spoznavamo. V Hiši radosti redno izvajamo delavnice osebne rasti in vedno znova nas življenje preseneča. Zdi se kot da čarobnosti, ki nam jo lahko nudi ni videti konca. Tudi ni vedno preprosto, gremo skozi različne izzive, zna biti zahtevno, težko. A izzivi so zato, da gremo skozi njih. Z vsakim rastemo in z vsakim smo močnejši. Vse ovire so tukaj zato, da nas krepijo in pripravljajo za naprej. Celo življenje nas nekaj uči in nam nekaj sporoča.

Z delavnicami vedno bolj postajamo eno s sabo in vedno bolj živimo življenje, ki si ga želimo. Tako resnično samo naše. Vedno bolj postajamo preprosti mi in življenje postaja vedno bolj preprosto. Naučimo se tudi brati, kaj nam življenje, naši občutki in okolica sporočajo. Vse nas uči, kaj življenje v bistvu je. Življenje je tako, kot si ga naredimo. Sami smo rojeni ustvarjalci in vse nas podpira k temu.

Tokrat nam bo naš učitelj osebne rasti Haris Omanović predstavil svoje delavnice v Ljubljani in po Sloveniji. Vodil je več kot 300 delavnic v zadnjih skoraj treh letih, od tega okoli 90 vikend delavnic. V tem času je pomagal tisočem po celi Sloveniji zaživeti drugačno življenje. Za svojo pot se je odločil, ker je želel pomagati ljudem, zdaj pa to dela za svoje zadovoljstvo in ker se sam zaveda svoje rasti skozi vsak svoj korak.

Predstavili bomo različne večerne delavnice, redna srečanja Moje srede, vikend delavnico Mojster sebe, Theta Healing seminarje, možnost osebnih seans in druge aktivnosti Hiše radosti.

Termin: Sreda, 22. januar, od 17. – 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana

Dogodek je brezplačen

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Po predstavitvi vabljeni na redno delavnico osebne rasti Moje srede.