izberi zase

Online predstavitev delavnic Access Consciousness z Ano Omanovič

Četrtek, 19. oktober, od 20. do 21. ure

Predstavili vam bomo, kaj lahko dosežemo z delavnicami osebne rasti in kakšna sprememba smo lahko v svojem življenju. Spoznali se bomo z delavnicami Access Consciousness, ki jih izvajamo v Hiši radosti. Ta ura bo predvsem namenjena vam in vsem vašim vprašanjem.

Vsekakor pa vam bomo približali:

  • Access Bars – čudovit tretma, s katerim na preprost način brišemo vse omejitve, vse sojenje, osvobajamo sebe, svoje telo in se odpiramo drugačnemu, lahkotnejšemu življenju.
  • Telesne procese, kot so MTVSS, Biomimetrična mimikrija, Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija, Celični spomin, Korekcija vida, Energijski facelift in še veliko drugih, ki odklepajo naše telo in mu omogočajo, da se prenovi, okrepi in zaživi vse, kar je lahko.
  • Temelje, nadaljevalni seminar v Accessu, ki nas odpre popolnoma novemu dojemanju življenja

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo h kreiranju življenja, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Opisi posameznih delavnic Access Consciousness in termini >>

Predstavitev vodi Ana Omanovič, raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Četrtek, 19. oktober, od 20. do 21. ure
Lokacija: Pri vas doma preko spleta, podatke za udeležbo dobite ob prijavi.

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so prijave na spletni strani: TUKAJ

Preberite še