izberi zase

4-dnevna delavnica Prebujanje razsvetljenega srca

4-dnevna delavnica Prebujanje razsvetljenega srca

Četrtek, 1. – nedelja, 4. maj 2014

“Prebujanje razsvetljenega Srca” je delavnica spominjanja. Spominjanja, kdo v resnici ste, kako ustvarjati iz Srca in kako aktivirati svojo naravno Merkabo (vaše svetlobno telo).

Leta 2011 je Drunvalo Melchizedek začel usposabljati učitelje v prenovljeni šoli, ki jo je poimenoval “Šola spominjanja”. To je šola, ki je nas, učitelje, usposobila za prenos znanja o novi Mer-Ka-Bi iz Srca in o starodavnem načinu življenja iz svetega prostora v srcu. To je starodavno znanje, predstavljeno na način, ki je primeren za to obdobje človeštva in po katerem hrepenijo naša srca. Modrost, ki je predstavljena na tej delavnici obsega učenje originalne Mer-Ka-Be in Rože življenja in jih združuje v celostno razumevanje revolucije moderne človeške zavesti.

srce atihNamen delavnice “Prebujanje razsvetljenega srca” je spomniti se, kdo v resnici smo. Način življenja tega časa ni normalen. Vsaj za večino našega Vesolja ni. Po vsaki inkarnaciji na tem planetu namreč pozabimo, kdo smo, od kje smo prišli in zakaj smo tukaj. Zato je tudi veliko duš, ki se inkarnirajo na Zemlji zelo povezanih z zgodovino starih civilizacij Atlantide, Lemurije in drugih. Po padcu zavesti pred 13.000 leti na Atlantidi, je postalo jasno, da bo človeštvo in s tem celotna Zemlja potrebovalo še cel cikel, da bo morda znova pripravljeno za prehod na naslednjo stopnjo zavesti. Takrat, po Atlantidi, smo pozabili, kdo smo. Skozi celotno zgodovino so na naš planet prihajale duše, ki so nas počasi a vztrajno pripravljale na čas, v katerem živimo sedaj. To je čas, ko se človeštvo prebuja, ko stara pravila ne veljajo več in ko moški princip pušča prednost ženskemu principu zavesti.

Ko je Drunvalo Melchizedek po navodilih Vnebovzetih mojstrov v 80-ih letih prejšjega stoletja začel učiti, kako ustvarjati skozi Srce in narediti naravno Merkabo, svet še ni bil pripravljen. Na delavnice so prihajale večinoma ženske, saj je bilo za moške ustvarjanje iz Srca nezanimivo in preveč enostavno. Moški del nas želi točna navodila, kako in kaj. S tem, ko ženski del nas intuitivno ve, kako iti v Srce in ustvarjati iz tam.

Tako so Vnebovzeti Mojstri preko posrednika Thota dali Drunvalu nova navodila. Proces ustvarjanja Merkabe in pot v Srce so obrnili. Naravno je od nekdaj bilo, da Srce vodi Možgane in točka zavedanja človeštva pred Atlantido je bila v Srcu. A ker je bilo v času našega spusta to obrnjeno, je Drunvalo začel učiti, kako ustvariti sintetično Merkabo iz možganov. Ta del učenja je bil ključen za razvoj zavesti človeštva, saj je dovolj inkarniranih duš to spoznalo, tako moških kot ženskih, da smo dosegli kritično maso, ki je prevagala na stran dviga zavesti.

In sedaj, ko smo zakorakali v ženski cikel zavesti, je čas, da se način ustvarjanja popravi. Srce je tisto, ki bo vodilo prihodnost naše civilizacije in Merkaba, ki je naše svetlobno telo za zavestni prehod v naslednjo dimenzijo, se aktivira naravno in enostavno.

Kaj se bo dogajalo na štiridnevni delavnici?

• Vračanje točke zavedanja iz možganov v srce
• Zdravljenje emocionalnih in mentalnih travm, ki smo si jih nabrali skozi življenje in nam blokirajo vstop v Srce
• Povezava z Materjo Zemljo in Očetom Soncem
• Aktivacija tretjega očesa in pinealne žleze (češarike), kar omogoči srcu, da gleda skozi oko zavesti in da se lahko začne proces ustvarjanja iz srca
• Vstop v Sveti prostor Srca
• Kreiranje iz Majhnega Svetega prostora Srca, ki je onkraj polarnosti.
• Aktiviranje naravne Merkabe iz točke Srca, ki jo ni potrebno več ponovno aktivirati
• Aktiviranje žarkov okoli glave in ustvarjanje Zlatega sija okoli glave, kar je naravno stanje človeka in nam omogoča kreiranje in naravne sposobnosti, ki smo jih pozabili
• Opolnomočenje samega sebe z odločitvami osnovanimi v srcu.
• Uporaba energije našega najvišjega, božanskega jaza.
• Še dodatne tehnike, da se spomnite, kdo ste, in zaživite v radosti.
• Veliko meditacij Drunvalove šole in Blue School of Images
• Veliko objemov in tehnik za odpiranje Srca
• Predvsem pa, kako se vrniti v Srce in živeti življenje v Enosti z vsem

Delavnico vodi Luka Klančnik, licencirani učitelj Šole spominjanja (School of Remembering)

Lokacija: Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana
Termin: Četrtek, 1. – nedelja, 4. maj 2014, vsak dan od 9.00 do 18.00
Cena: 222 EUR, oz. 192 EUR za študente, upokojence in brezposelne

Obvezna je predhodna prijava na  na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število udeležencev omejeno.