izberi zase

OUT – KREACIJA teles z Ano: Onkraj staranja

OUT – KREACIJA teles z Ano: Onkraj staranja

Sreda, 11. maj, 2022, od 17.00 – 20.00

Out – kreacija teles pomeni poustvariti, nadustvariti telo, ga zgraditi na nov način. Obstaja 60 različnih potenčnih telesnih procesov Access Consciousness®, namenjenih da se telo poustvari, se odstranijo omejitve, da se praktično prepiše program telesa in se ga ustvari na novo.

Vi ste ustvarjalci svojega življenja. Življenje se vam ne dogaja, tako kot se stvari na telesu ne zgodijo in ustvarijo iz kar nekje. Namreč z vsako izbiro, ki jo izberete, ustvarjate svojo resničnost, tudi tisto s telesom.

PRIJAVA

Skozi delavnice Out-kreacija teles, raziskujemo, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Na vsaki izmed delavnic se bomo poglobili v določeno temo in se naučili izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje in poustvariti svoje telo.

Kaj vi veste, da je mogoče in kaj lahko izberete?

Dobrodošli v svet DRUGAČNIH možnosti, VEČ izbire in VEČ življenja!

Na tokratni out-kreaciji teles bomo raziskovali kaj je onkraj staranja in se naučili telesni proces, ki nas odpre nenehni rasti v neskončno življenje, Bioenergijska aktualizacija vseh elementov za vzvratno staranje in stvaritev nenehne rasti v nedoločno bivanje.

Z njim odstranjujemo vse, kar smo v telesu že kreirali staranja, da bi se bolj prilagodili realnosti drugih ljudi in živeli, kar se pričakuje od nas. Kaj če ne rabimo več kreirati staranj? Kaj vse smo lahko z našimi telesi? Telesni proces omogoči spremembo na sluhu, vidu, laseh, koži, sklepih, v organih, delovanju možganov in drži celega telesa.

Delavnico vodi Ana Omanovič

Termin: Sreda, 11. maj, 2022, od 17.30 – 20.30
Lokacija: Ljubljana
Cena: 69 eur/249 eur*

*249€ za paket 5-ih telesnih procesov v Ljubljani (vsako sredo, 3h). Akcija velja do 11. maja 2022!

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.