izberi zase

OUT – KREACIJA teles z Ano: Onkraj jeze, sovraštva, srda in besa

OUT – KREACIJA teles z Ano: Onkraj jeze, sovraštva, srda in besa

Četrtek, 24. oktober 2019, od 18.00 – 21.00

Out – kreacija teles pomeni poustvariti, nadustvariti telo, ga zgraditi na nov način. Obstaja 60 različnih potenčnih telesnih procesov Access Consciousness®, namenjenih da se telo poustvari, se odstranijo omejitve, da se praktično prepiše program telesa in se ga ustvari na novo.

Vi ste ustvarjalci svojega življenja. Življenje se vam ne dogaja, tako kot se stvari na telesu ne zgodijo in ustvarijo iz kar nekje. Namreč z vsako izbiro, ki jo izberete, ustvarjate svojo resničnost, tudi tisto s telesom.

Skozi redne četrtkove delavnice Out-kreacija teles, raziskujemo, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Na vsaki izmed delavnic se bomo poglobili v določeno temo in se naučili izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje in poustvariti svoje telo.

Kaj vi veste, da je mogoče in kaj lahko izberete?

Dobrodošli v svet DRUGAČNIH možnosti, VEČ izbire in VEČ življenja!

Na tokratni out-kreaciji teles bomo raziskovali kaj je onkraj jeze, sovraštva, srda in besa in se naučili telesni proces, ki odstranjuje potlačeno jezo, Pozivanje utelešene jeze.

Ste se kdaj vprašali kaj sploh je jeza? Od kje srd, bes in sovraštvo? Kaj če lahko odstranimo vse kar smo jezo potlačili v svoje telo in si onemogočamo lahkotnost s telesom? Kaj če bi lahko ozavestili, kaj vse je jeza, kako konstruktivno delovati in kako biti moč in odločna prisotnost ter hkrati lahkotnost?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je tretje leto certificirana facilitatorka Access Consciosuness. Specializirala se je tudi v smereh Right voice for you®, Pogovarjajte se z entitetami® in Radost poslovanja®. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Pogovarjajte se z entitetami brez strahu

Termin: Četrtek, 24. oktober 2019, od 18.00 – 21.00
Lokacija: Cesta 24 junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče
Cena: 60 EUR

Vsi tisti, ki se prijavite in plačilo poravnate na transakcijski račun do 5. v mesecu, imate možnost zakupa paketa 4-ih delavnic za tekoči mesec v znesku 180EUR, ki jih lahko izkoristite v naslednjih 6ih tednih.

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA: info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Predopogoja za udeležbo ni.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še