izberi zase

Osebna rast

Osebna rast

Osebna rast je način življenja. Večina ljudi se celo življenje izogiba rasti in iščejo načine, kako se omejevati, ohranjati obstoječe in s tem vseskozi stagnirajo oziroma je vedno slabše. Določeni ljudje se odločijo za spremembe in da začnejo po svoje živeti. Slej ko prej s to odločitvijo prideš do spoznavanja, da je treba slediti sebi, saj si do zdaj drugim. Na začetku še slediš kakšnim osebnim trenerjem. Vse te pa na različne načine pripelje do tega, da se naučiš delovati iz sebe. Sam postaneš svoje vodilo, življenje je tisto, ki te vodi. Rast je tista, ki te vodi. Ko si dovoliš biti to, kar si, začneš tudi rasti. Osebna rast je naše naravno stanje. Vse v naravi vseskozi raste, se razvija, gre k boljšemu, je vedno močnejše in vse vedno naredi največ, kar lahko. In ko živiš sebe, si to.

V Hiši radosti organiziramo delavnice osebne rasti. Vseskozi se razvijamo in to podajamo naprej. Skupaj z našimi telesi raziskujemo, kaj vse je lahko naše življenje. Vstopamo vedno znova v novo realnost. Življenje je vedno bolj lahkotno in vedno več lahko kreiramo.

Delavnice, ki vam jih priporočamo:

Access Bars: Naučite se izvajati tretma dotikov določenih točk na glavi, skozi katere se sproščajo omejitve na več področjih življenja in ki smo jih pobrali od kjerkoli. Na delavnici tretma izvajate in prejemate. Skozi delavnico se naučimo še nekaj orodij osebne rasti.

MTVSS: Eden bolj priljubljenih telesnih procesov Access Consciousness. Z njim prenovimo in osvobodimo svoje telo. Pomaga na vseh področjih, kar se tiče telesa.

Mojster sebe: Celostna delavnica osebne rasti, s katero začneš živeti popolnoma drugače. Deluje na vsa področja življenja.

In še veliko drugih delavnic Access Consciousness, Moje srede, druge večerne delavnice.

Možno pa se je tudi naročiti na osebno srečanje.

VEČ INFORMACIJ NA NAŠI SPLETNI STRANI www.hisaradosti.com.

Preberite še