starejši

Novo življenje, moje življenje – delavnica za starejše 50+

Novo življenje, moje življenje – delavnica za starejše 50+

Velik del življenja je že za nami. Naredili smo ogromno, naredili veliko. Doživetja, izkušnje, delo, borba, težave in rešitve.

In prideš v leta, ko je potrebno vse začeti na novo. Ni več potrebno delati za vse druge, končno imamo čas zase. Ga znamo izkoristiti, se znamo veseliti?

Na delavnici bomo skupaj našli načine, kako lahko zaživimo novo, svoje življenje. Kako najti navdih za polno življenje, nove hobije in druženje.

Poglobili se bomo tudi vase in našli spet pristni, mladostni stik s sabo, ki se je v vseh teh letih lahko porazgubil. Šli bomo v svojo globino in začutili, kaj si mi zares želimo in začeli uresničevati svoje želje. Spomnili se bomo vseh neuresničenih želja in jih začeli uresničevati. Čas je za novo otroštvo, novo mladost in nove dogodivščine.

Skupaj bomo tudi odpustili vsemu za nazaj, pustili bomo svojo preteklost preteklosti in šli lahkotnejši naprej v življenju.

Življenje je darilo, ki ga bomo začeli doživljati v polnosti.

HarisDelavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanović, ki več let že navdihuje različne generacije po Sloveniji, da začnejo živeti svoje življenje. Namenjena je starejšim od 50 let.

Termin: Sreda, 4. december od 10.-13. ure
Lokacija: Hiša radostiBežigrad, Ljubljana
Cena: 10 eur

Obvezne so predhodne prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.

Prihajajoče delavnice