sprostitev

Dihaj!

Dihaj!

Dihanje je življenje in pravilno dihanje ti ga lahko spremeni.

Kadar se počutiš pod pritiskom škodljivega stresa, ko si tik pred tem, da eksplodiraš, dihaj. Dihanje te bo pomirilo in sprostilo nakopičeno napetost v tebi.

Kadar si zaskrbljen, da se dogodki ne bodo razvili v pravo smer, tako kot bi si sam želel ali pa te skrbi, da se bodo med tvoje načrte s prihodnostjo vrinile težave, dihaj. Osredotočeno dihanje bo tvoje misli pripeljalo nazaj v sedanjost, kjer boš mnogo lažje razumel svojo zaskrbljenost.

Kadar ti zmanjka poguma ali pa si celo pozabil kakšno poslanstvo ti je bilo zaupano tu na Zemlji, dihaj. Dihanje te bo spomnilo na dejstvo, da je življenje nekaj čudovitega, neprecenljivega in da je vsak vdih, s katerim napolniš svoja pljuča, darilo. Izkoristi to prelepo darilo!

Kadar se utapljaš v vsakodnevnih opravilih, kadar te preveč nalog v službi duši, dihaj. Dihanje ti bo pomagalo pri koncentraciji, lažje se boš osredotočil na tiste stvari, ki so v tistem trenutku zate najbolj pomembne.
Kadar preživljaš čas z ljubljeno osebo, dihaj. Dihanje te bo dejansko povezalo s to osebo namesto, da boš samo sedel ob njej in mislil na vse stvari, ki jih moraš še narediti.

Kadar telovadiš, dihaj. Dihanje ti bo pomagalo, da boš med telovadbo resnično užival. In takim užitkom se dolgo ne boš hotel odreči.

Kadar hitiš, dihaj. Dihanje te bo opomnilo, da se moraš ustaviti in bolj uživati v življenju.

Zato dihaj! Uživaj vsak vdih in izdih svojega življenja, saj je življenje le mozaik minljivih trenutkov, zato ga izkoristi na najboljši možni način.

Nastja

Prihajajoče delavnice