spomin

Spomin

Spomin

Na dehtečem travniku sem, plapolajoč v barvah se cvetlice božajo, objemajo, stiskajo druga k drugi, barve se prelivajo, moje oči se lesketajo ob vsej tej lepoti, pogledujejo okrog, dokler je ne najdejo. Ene same, ki v svoji belini neomahljivo daje vedeti, da je izbrana.

Ne utrgam je, kajti njeno mesto je tam, čaka, da se spomnim, da se vračam, da se vrnem k njej. Približam obraz, začutim mehkobo, toploto, a kaj bi to! Njen vonj … Jutro, lepše kot kdajkoli, glasba, ki naznanja praznovanje … pokukam izpod odeje, se zahvalim vsemu, kar je, in sebi, svojemu obstoju, božanski stvaritvi, ki z vsako zarjo prinese toliko dobrega.

Pred vrati zaslišim glasove, šepetajo, se hihitajo … moje ljube deklice so, srečne, ker so vsak dan z menoj, me češejo, igrivo izbirajo oblačila, svoje delo res66805_566454053395364_1877915537_n opravljajo na radosten način. Lahno odgrnem zaveso, a nočem videti vsega. Naj bo presenečenje zame! En dan v letu praznujem in vse stvarstvo praznuje z menoj. Ne, tisti dan ne delam, prav ničesar ne počnem, takrat počivam. Počivam v svojem srcu. Vsaka celica mojega telesa se ta dan napaja s hvaležnostjo, ljubeznijo. Moje oči se srečujejo s toplino v očeh vseh mojih dragih. Zanje skrbim. Z njimi sem, da so srečni, da delajo, da se učijo, da skrbijo za družine. Samo Sem. Čudovito delo imam.

Živim in dajem. Bog mi je namenil to prav posebno nalogo in vsi vemo, da sem si jo zaslužila. Za vse, kar sem bila. Za vse, zaradi česar je moje srce krvavelo. Za vse, kar sem kdajkoli izgubila. Za vse to sedaj samo Sem. To počnem v Življenju. Naposled resnično živim. In danes je moj dan! Danes JE Praznik. … Zbudim se ob dehtenju neštetih cvetlic; sem res spala, sanjala? Zagledam jo, še bolj belo kot kdajkoli, in spomnim se …

Lamia

Skrivnosti Vode

Voda ni samo voda, je veliko več. Sestavlja skoraj celo človekovo telo in je življenjsko nujno potrebna. Zadnje raziskave znanstvenikov kažejo, da je voda še kako živa. Že prej je Masaru Emoto s preprostim poskusom pokazal, kako besede in čustva vplivajo na molekule vode. Zdaj je jasno, da ima voda tudi spomin, preko nje se lahko prenašajo podatki. Glasba nanjo različno vpliva, ona pa različno na druge snovi. Ste vedeli, da snovi brez vode ne gorijo? Vedno več vemo o vodi in tako tudi o sebi, saj smo voda.

Voda, ki pride iz pipe je v slabem stanju, zato je pomembno, da jo informiramo s pozitivnimi afirmacijami, z ljubeznijo pred pitjem in jo blagoslovimo, kot smo to počeli včasih. Bodi hvaležni pred pitjem in ne slabe volje. Kakšne informacije dobi naše telo z dežjem in kakšne s tuširanjem? Povsod okoli sebe pošiljajmo ljubezen.

Veliko skrivnosti vode vam bo razkril spodnji posnetek (v angleščini, brez prevoda).


Prihajajoče delavnice