sorodne duše

ThetaHealing dnevnik I

Rimske dogodivščine I

Pot tja

Gneča na cesti v okolici Firenc. Stojimo na mestu nekaj minut. S ThetaHealingom sem naredil, da se gneča odpravi in cesta postane prevozna. Vsi avti so izginili, prehitimo še tri avtomobile in nikjer ni bilo nikogar več. Tudi parkirišče na bencinski na desni je bilo prazno.

Sovoznik mi pravi, da vedno znova išče izzive. S pomočjo Kreatorja odkrijem, da je razlog, da ne ve, kaj je to življenje. Tudi mišično testiranje podzavesti je to pokazalo. Dam mu definicijo življenja od Boga.

Odkrijem tudi, kako lepo je odpraviti človeku vse potrebe. Izjemen občutek svobode, moči in zadovoljstva. Brez potrebe smo po čemurkoli. Vse imamo. Odpravil sem mu tudi vse potrebe.

Sorodne duše

Tole s sorodnimi dušami je izjemno. Že zjutraj prvi dan sem moral stopiti do ženske, ki sem jo že prej opazil med udeleženci. Imel sem močan občutek, da jo poznam od prej. Stopim bližje in vidim listek na prsih, da prihaja iz Danske. Skoraj že stopim stran, saj ne poznam nikogar od tam. A se premislim, saj nimam kaj izgubiti. Lepo je spoznavati ljudi. Začneva se pogovarjati in od takrat sva bila vse dni skupaj. Poznava se že iz veliko življenj in sva povezana.

Naslednjo sorodno dušo spoznam nekaj minut kasneje. Med naslednjim praktičnim delom seminarja sva pristala sama v kotu in čakala na ostale štiri člane skupine. Dobila sva štiri Izraelke in kasneje veliko delala skupaj, saj ona prihaja iz Hrvaške. Dotakneva se z rokami med vajo in začutiva močan tok energije in valovanje po celem telesu. Vsak dotik med nama je tudi kasneje sprožil dogajanje po celem telesu.

Duši sta se pogovarjali. Naslednji dan mi je v mislih, medtem ko sva delala en na drugem, rekla: Ljubim te. Lepo.

Nekaj dni kasneje je italijanski kolega, ki je bil moj dvojček v enem izmed preteklih življenj, odkril eno pomembnejših stvari med mano in to žensko. Rekel sem mu, naj pogleda… V enem izmed prejšnjih življenj me je, zato ker sem jo zapustil, uročila, da ne bom nikoli našel prave ljubezni. Moj nekdanji dvojček mi je urok odpravil. Še dobro. V tem življenju res nisem imel prave ljubezni.

Hari Om

Vse objave iz rubrike ThetaHealing dnevnik

Prihajajoče delavnice