reconnection

Ponovna povezava – Reconnection

Ponovna povezava – Reconnection

Ponovna povezava ali Reconnection je novodobno alternativno zdravljenje s pomočjo močnih vibracijskih frekvenc, ki omogočajo hipna zdravljenja na telesnem, duševnem in čustvenem nivoju. Je praktično in znanstveno preizkušena tehnika, katera nam omogoča ponovno povezavo z našim bistvom, in katera povezava je osnova za smisel in polno doživljanje življenja ter kreacijo novega, neznanega in nepredstavljivega. Frekvence, s katerimi vzpostavljamo stik pri ponovni povezavi so vseskozi prisotne okoli nas vsak trenutek, le ne opazimo jih oz. smo pozabili zaznavati le te. 

Postopoma jih začnemo zavestno zaznavati v vsakem trenutku in se zavedati da se dobesedno vseskozi že kopamo v njih, lahko bi rekli da živimo v energijskem bazenu teh vibracij, ki nas vseskozi držijo pokonci in zaradi njih naše telo živi. Torej s pomočjo ponovne povezave ponovno doživimo naš vir, zaznamo naše bistvo in nas spomni na naše že popolno stanje zgoraj navedenih nivojev. Ponovna povezava je celoviti pristop, se ne ukvarja z slabostmi človeka, ampak iz njega vleče absolutno resnico, tisto kar v resnici je in ne tisto kar so ga oziroma se je opredelil z razumskimi omejenimi informacijami. Za ponovno povezavo ne obstajajo omejitve, deluje onkraj njih, in pri izvajanju te ni vmešan nihče, le življenje samo, frekvence v njem opravijo najboljše, kar je v tistem trenutku potrebno, da osebo ponovno celostno poveže. Ko se to zgodi, se v nas in našem telesu prebudijo speče povezave, ponovno se odprejo kanali, skozi katere steče nova, sveža energija, ki dvigne naše nivoje zavedanja in s tem v naše življenje pospešeno priteka vedno več novih izkušenj, skozi katere hitreje rastemo in zaživimo onkraj omejenih stališč, zaradi česar kreiramo bolj zavestno in polno življenje.

S to energijo je pred nekaj leti Dr. Eric Pearl prvi spontano stopil v stik pri takratnem izvajanju kiropraktike in tako s pomočjo znanosti potrdil obstoj te energije. Zdaj že nekaj let uspešno zdravi in širi oziroma predaja tovrstno znanje naprej med ljudi.

Stane Perkič

Sledite našim dogodkom v Hiši radosti >>

Prihajajoče delavnice