objem

Želim ti

Želim ti

 

♥ Veselje kadar si žalosten
♥ Lahek korak po težkih poteh
♥ Mavrico, ki se prismeji izza temnih oblakov
♥ Smeh, ki ti poljublja ustnice
♥ Sončni zahod, ki ti ogreje srce
♥ Objem, ko te volja zapusti
♥ Lepoto, ki za tvoje oči
♥ Pravo prijateljstvo, ki te predrami
♥ Zaupanje, da boš lahko verjel
♥ Samozavest, ko boš dvomil
♥ Pogum, da boš spoznal kdo si
♥ Potrpljenje, ko boš spoznaval resnico
♥ Ljubezen, da izpolniš svoje življenje

Nastja

X0X0 za objem

X0X0 za objem

Objem je navadno izmenjava pozitivne energije med dvema ali več osebami. Je oblika dotika, ki izraža povezanost. V današnji družbi trpimo zaradi raznoraznih vrst pomanjkanja in zadržkov. Dotik in objem sta tik pred izumrtjem. Stroji so danes nepogrešljivi na vsakem koraku – osebni računalnik je neverjetno priročno orodje, saj zmore skoraj vse. Ampak s tem izgubljamo nekaj pomembnega in skrivnostnega, kar nas ljudi loči od strojev. Čutenje, sočutje, strast.

Ni težko razumeti, da ima vsako živo bitje močno čustveno potrebo po dotiku – moški, ženske, otroci. Celo naši domači ljubljenčki!

Sami smo. Vsak ujet v svoje telo. In če hočemo preživeti, se moramo povezati z drugimi, potrditi svoj obstoj in zadovoljiti svoje potrebe.

Dotik je osnovni stik, ki nas poveže z drugim energijskim telesom. Dotik je posebna izkušnja s katero jaz čutim tebe, ti čutiš mene in skupaj čutiva svet. Koža je kot antena, ki sprejema dražljaje zunanjega sveta. Z dotikom se zbližamo, povežemo, pripadamo.

Res je, poljub je zelo intimna stvar, objem pa lahko podelimo vsakomur, kjerkoli in kadarkoli. Vdihnimo, razprimo roke in objemimo! Objemimo močno in prelijmo svojo pozitivno energijo pomešano z brezpogojno ljubeznijo na drugega.

Ne ozirajmo se na to kar pravijo mnogi, da je objemanje za mevže in sentimentalneže. Ni res! Ne samo, da deluje proti stresu , znižuje krvni tlak in umirja srčni utrip, zmanjšuje tudi možnosti obolenja srca.

Nekaj božjega je v naših prstih, dlaneh in rokah. To je moč s katero ljubeče skrbimo za druge, moč s katero dajemo in prejemamo, je prijaznost, nežnost, varnost in pripadnost, je moč neskončne ljubezni, ki jo lahko ljudje delimo s preprostim dotikom, z iskrenim objemom.

Nastja

Prihajajoče delavnice