love is universal

Otroci rišejo Ljubezen

Otroci rišejo Ljubezen

Zbiralna akcija za začetek mednarodnega projekta “Otroci rišejo ljubezen”

Imate doma barvice, tempere, vodenke, čopiče, papir? Socialno ogroženi otroci doma in po svetu jih potrebujejo. Radi bi narisali ljubezen, si jo izmenjali in pokazali tudi vam.

Pomagajmo jim pri tem!

Naš skupni cilj:

  • V prvi fazi povezovalnega mednarodnega projekta Otroci rišejo Ljubezen želimo Z VAŠO POMOČJO ZBRATI potreben risarski material – barvice, papir, flomastre, tempere, vodenke, čopiče.
  • Zbran likovni material bomo nato razposlali po svetu in ga razdelili tudi pri nas, po varnih hišah, materinskih domovih in med socialno ogrožene otroke. Z njim bodo otroci doma in po svetu risali na temo Ljubezen in tudi pripisali svoje misli o Ljubezni, z mislijo na otroke in vse nas, po celem svetu.
  • Narisane risbe bomo na koncu projekta izmenjali med vsemi vključenimi otroci!
  • Ljubezen je kot univerzalna energija lastna in skupna vsem religijam in filozofijam po svetu. Je povezovalni člen celega Planeta in skupne usode, ki si jo delimo. Zato jo še posebej želimo okrepiti, še posebej med najmlajšimi, ki so naša skupna prihodnost.

Nekaj risb bomo na koncu tudi izbrali in jih natisnili na majčke, sodelujoči otroci oz. vrtci in sirotišnice pa bodo dobili naziv AMBASADORJI LJUBEZNI. Zbrane slike bomo na koncu razstavili na zelo posebnem in simbolnem prostoru, ki naj zaenkrat ostane še skrivnost.

Deli s prijatelji in se nam pridruži! :)

Likovni material pošljite na Zavod LU, Tina Gams, Bratoševa pl. 24, Ljubljana

Lahko pa tudi prinesete na naslov Hiša radosti, Vojkova cesta 58, Ljubljana. O prihodu nas obvestite na mail info@hisaradosti.com, kjer dobite zemljevid in opis lokacije ter termin oddaje.

Akcija traja cel november!

  Akcijo organizira zavod Love is Universal, Hiša radosti je podpornik akcije

Prihajajoče delavnice