dogodek

Delavnice Psihološke astrologije

4. oktober 2012
Lokacija: Ljubjana

Psihološka astrologija je s svojim simbolnim jezikom kot planetarna ura, ki kaže dušni čas. Čas za spremembe in čas za predah. Če vas je od nekdaj zanimalo 12 znamenj horoskopa, položaj planetov ob rojstvu, njihov pomen in njihov medsebojni vpliv na človeka, vas vabimo na sklop delavnic – astroloških večerov, na katerih se bomo s to vedo bolj podrobno seznanili. Delavnice so namenjene spoznavanju svoje rojstne karte, to je spoznavanju samega sebe.

Psihološka astrologija, ena od vej astrologije, temelji na psihologiji človeka, ki jo je razvil švicarski zdravnik  in psihoterapevt Carl Gustav Jung, in na grški mitologiji.  Pogosto se ne zavedamo, da težave, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju, pogosto izvirajo iz nas samih, iz našega otroštva, lahko celo tako zgodnjega, da jih lahko ozavestimo le s posebnimi tehnikami. Ena od njih je psihološka astrologija. Preko jezika simbolov z njeno pomočjo lahko vse bolj in bolj širimo zavedanje o sebi, prevzemamo odgovornost za svoje življenje in postajamo takšne osebnosti kot si to želimo biti sami in ne kot bi od nas to drugi pričakovali.

Vsaka delavnica bo zaključena celota, tako da se boste lahko udeležili samo ene ali pa vseh – odvisno tudi od vašega do sedaj pridobljenega astrološkega znanja.

Tema prve delavnice bodo temeljni gradbeni kamni astrologije. To pa zato, da se nam bodo lahko pridružili tudi tisti, ki se do sedaj sploh niso ukvarjali z astrologijo, jih pa to zanima in bi radi bolj podrobno spoznavali svojo rojstno karto. Za obisk astroloških delavnic ni  potrebno predznanje astrologije.

Spoznali se bomo z:

  • osnovno zgradbo astrološke karte (astrološke hiše),
  • različnimi možnostmi razporeditve planetov v njej (obrazci horoskopa),
  • gostenje planetov na kotnih točkah,
  • planeti po elementih in po kvalitetah ter
  • s povezavo (aspekti) med planeti.

Vsaka delavnica je zaključena celota in vse skupaj bodo  tvorile večjo celoto, namenjeno spoznavanju samega sebe. Delavnice so zasnovane tako, da boste udeleženci aktivno sodelovali pri astrološki razlagi, prav tako pa boste lahko postavili konkretna vprašanja na temo posamezne delavnice.

Termin: 4. oktober od 18h do 21h
Lokacija: Vojkova 58, Ljubljana
Cena: 25 € na delavnico

 

Delavnice vodi Darja Gorjanc, ki je študirala astrologijo na Inštitutu za psihološko astrologijo v Ljubljani in je leta 2005 prejela certifikat.  Odgovarjala je na vprašanja bralcev v različnih revijah (Gorenjski glas, Viva), zdaj pa sodeluje z Astro TV. Darja tudi individualno svetuje in se ukvarja z razlago na osnovi tarot kart, regresijo v pretekla življenja in razlago sanj.

Obvezne so predhodne prijave na info@hisaradosti.com, sporočiti morate tudi točen datum, uro in kraj vašega rojstva, ker bo vsak udeleženec na delavnici prejel natisnjeno svojo rojstno (natalno) karto.

Prihajajoče delavnice