angel

Brezplačen najem angela

Brezplačen najem angela

Kadar se znajdeš v prometnem zamašku ali pa imaš opraviti s kakšno zapleteno stvarjo ali preprosto zamujaš na večerjo, bi bilo najlaže najeti angela, ki bi vse uredil v nekaj kratkih trenutkih. In povem ti, najem angela je preprost in še brezplačen je! Angeli so prijazni pomočniki, vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Najdejo parkirni prostor v nakupovalnem središču, predčasno končajo dolgočasen sestanek, poiščejo rešitve za še tako zapleten projekt ali pa samo poskrbijo za prijetno vzdušje, ko si na obisku pri tašči.

Kako torej najeti angela?

Naglas ali pa samo v mislih izgovori, “Želim pomoč angela, ki je strokovnjak za promet (parkiranje, obvozne poti) sončno rumen, travnato zelen, nebesno moder.”

Počakaj nekaj trenutkov dokler ne začutiš njegove prisotnosti. Navadno se takoj odzovejo. Izgovori: “Angel, strokovnjak za promet sončno rumen, travnato zelen in nebesno moder, želim da mi pomagaš najti parkirni prostor. Že vnaprej se ti zahvaljujem za pomoč.”
Ko prejmeš želeno pomoč, se še enkrat zahvali. Nikdar ne pozabi na zahvalo, da se bodo angeli tudi v prihodnje odzvali na tvoj klic.

Angeli so strokovnjaki za vsa področja. Lahko jih prosiš za kakršnokoli pomoč. Del njihove naloge je pomoč ljudem na Zemlji. Če ne opravijo tega, ne morejo napredovati . Napredujejo pa lahko le tako, da jim ti zagotoviš delo; torej prosi angele za pomoč ! Angeli te ponižno čakajo v želji, da ti pomagajo. Vendar njihove pomoči ne vzemi kot nekaj samoumevnega. Predvsem bodi hvaležen za kakršnokoli pomoč!

Seveda pa ne delujejo v nasprotju s tvojo voljo in prepričanji, ki jih nosiš v podzavesti oziroma če v svojih prošnjah nisi dovolj natančen, za kaj pravzaprav prosiš. Če na primer prosiš angela naj ti pomaga najti službo, ti pa se utapljaš v negativnem razmišljanju, kako presneto težko je danes dobiti službo, ti angel žal ne bo mogel pomagati. Vsekakor pa lahko drugega angela poprosiš za pomoč pri odstranjevanju negativnih misli, na drugega pa nasloviš prošnjo za službo. Na žalost pa angela ne moreš najeti za nedoločen čas, saj se odzovejo je na tvojo trenutno, jasno izraženo prošnjo za pomoč.

Nastja

Angeli

Veliko je govora o angelih. Obstajajo v čisto vseh verah sveta, vsi jih poznajo in vsi se srečajo z njimi na določeni točki svojega življenja. Čeprav morda ne verjamete vanje, je ob vas vedno vsaj en – vaš angel varuh. Verjetno poznate nekoga, ki je doživel bližnje srečanje z angelom ali ste slišali zgodbe, ki jih pripovedujejo ljudje o angelih.

Pogosto slišimo o angelih, ki rešujejo življenja ali pa o angelih, ki vam le z eno besedo ali povedjo spremenijo pogled na življenje.  V obeh primerih ljudje šele pozneje spoznajo, ko je trenutek mimo, da so srečali čisto pravega angela. Ni nujno, da vidite angela s krili, ni nujno, da je mlad, lep, postaven; celo ni nujno, da je človek. To je čisto odvisno od situacije in tega koliko ste pripravljeni sprejeti. Ali bi lažje sprejeli nasvet od prijaznega dedka ali od postavnega mladeniča? To je popolnoma odvisno od situacije in od osebe, kateri je nasvet namenjen. Verjemite, ko boste potrebovali angela, bo ta prišel.

Angeli vam lahko vsak dan pomagajo na vaši poti, pri vaših vprašanjih, situacijah in težavah. Le prositi jih morate. V Vesolju velja zelo pomemben zakon, ki se imenuje svobodna volja, kar pomeni, da če sami ne vprašate za pomoč, je ne boste dobili. Če vas nekaj muči, prosite angele za nasvet, če niste prepričani, da ste na pravi poti, jih prosite za znamenje. Te zelo radi puščajo in pustili vam jih bodo toliko, dokler ne boste popolnoma prepričani v odgovor. Če ne boste prepričani, kljub temu, da ste dobili znamenje, prosite za še enega. In enega. In še enega. Toliko, dokler res ne boste prepričani. Prosite za toliko znamenj, dokler ne boste zaupali. Angelčki radi puščajo znamenja v obliki kovancev, pereščkov, v obliki mavric (v luži, na nebu …), predmetih v obliki srčkov, v oblakih, besedilo pri kakšni pesmi,  … lahko se pa zmenite za čisto posebno in osebno znamenje samo za vas. Sama sem se npr. zmenila, da mi puščajo samo bela peresa, drugih ne upoštevam. In veste kaj? Dobivam samo bela peresa :)

Ko prosite za znamenje, jih ne iščite povsod, ampak samo počakajte. Tisto, kar vam bo padlo v oko, kar boste opazili ali kar vam bo naredilo nekakšen “klik – to je to”, bo zagotovo vaše znamenje. Če pa ne boste prepričani, vprašajte še za enega. Angeli vas imajo radi in vam z veseljem pustijo še eno znamenje ali pa sto, če jih toliko potrebujete.

Včasih se zgodi, da vas določen nadangel spremlja na vaši poti, da na vas še posebno pazi. Če ste v težavni situaciji je lahko z vami nadangel Mihael, če odkrivate svoje zdraviteljske sposobnosti, je lahko z vami nadangel Rafael, ki poskrbi, da sprejmete svoje sposobnosti in jih delite z drugimi ljudmi. Obstaja ogromno angelov in ogromno situacij. Čisto vsi angeli in nadangeli pa vam pomagajo na vaši življenjski poti, na vaši poti spoznavanja s sabo. Zato se vsakemu angelu, ki vas obišče in vam pomaga, zahvalite in vedite, da nikoli niste sami, da če ne drugega, je ob vas vedno vsaj en angel varuh, ki pazi na vas.

Saj veste, vse kar morate narediti, je le prositi (in se zahvaliti).

Prihajajoče delavnice