izberi zase

Nevro-lingvistično programiranje – NLP

Nevro-lingvistično programiranje – NLP

NLP (Nevro-lingvistično programiranje) je tehnika osebne rasti. Služi nam kot orodje, s katerim lahko bolj učinkovito razvijamo svoje potenciale. Se ne ukvarja s pomanjkljivostmi, ki smo jih mimogrede zavedajoč pobrali iz okolice, in katere sploh niso naše, a smo se poistovetili z njimi in si na podlagi njih kreiramo življenje. Torej NLP ne daje pozornost temu kar sploh ni naše, ampak iz nas vleče to kar v resnici smo, vsemogočna bitja.

Z določenimi miselnimi vzorci ozavestimo svoje potenciale, s kateri nato nastopimo v življenskih dogodkih in jih zavestno kreiramo oz. ustvarjamo nove vedenjske vzorce s katerimi spreminjamo svoje dosedanje in s tem si ustvarjamo povsem drugačne življenjske izkušnje kot do sedaj. Nekateri ljudje odidejo iz naših življenj in pridejo novi, ali pa se obstoječi spremenijo, a dejansko se ne spremenijo ljudje ampak smo mi spremenili naš odnos in videnje njih, ker ne gledamo več iz starih vzorcev ampak novih, katere zavestno izberemo sami.

Tako izberemo tudi da naši dosedanji življenjski dogodki, npr. služba, služi nam, in ne več mi njej, postane naša prednost, pot skozi katero rastemo in se učimo, postane naše orodje s katerim si ustvarjamo bolj polno in srečno življenje. To tehniko so uporablja vsi dosedanji veliki umi in jo še uporabljajo nezavestno ali zavestno vsi uspešni ljudje današnjega časa. Z njo so dvignili svoje potenciale na nivo, kjer so ustvarjali tisto kar se je mnogim zdelo nemogoče ali si celo sploh niso mogli zamisliti, da kaj takega lahko obstaja. To se dogaja še danes in se vedno bo, ker to preprosto je v nas, le čaka da odkrijemo in izrazimo.

Sledite našim dogodkom v Hiši radosti >>

Preberite še