izberi zase

Pokušina MTVSS na masažnih mizah s Harisom

Pokušina MTVSS na masažnih mizah s Harisom

Petek, 2. junij, od 18.30 do 20.30 ure

Vabljeni na pokušino MTVSS – totalno razvajanje in raziskovanje, kaj vse smo lahko s telesi in kaj vse je lahko življenje!

MTVSS je telesni proces Access Consciousness, s katerim telesu povrnemo lahkotnost, sproščenost in energičnost, ki jo je doslej izgubljalo skozi življenje.

  • Omogoča okrepitev in popolno prenovo telesa. Odstranjuje se vse, kar smo telo zaklenili v staranje in omejene zmožnosti, hkrati pa telesu omogočimo, da zaživi to, kar bi lahko bilo že vseskozi.
  • Izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu: metabolizma, dihalnega sistema, imunskega sistema, prebavnega sistema, živčnega sistema, kože, limfnega in hormonalnega sistema, reproduktivnih organov, okostja.
  • Sproži obnavljanje telesa in pomlajuje. Ob rednem prejemanju se lahko v pol leta obnovijo vse celice telesa, zelo hitro pa se pokažejo znaki pomlajevanja.
  • Zaživimo drugačno realnost s telesom. Telo ni več povrženo raznoraznim težav in ga odpremo radosti.

MTVSS je najbolj pogosto uporabljen in najbolj celosten telesni proces v Access Consciousness. Priporočljiv je vsem. 

Kakšen doprinos vašemu življenju in telesu je lahko tokratna predstavitev? Kakšno je lahko vaše življenje, če vanj vnesete Barse in MTVSS?

Delavnica MTVSS pa je v nedeljo, 4. junija, v Ljubljani. Več >>

Predstavitev vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Joy of Business, Temelji, Access Bars in Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Choice of Possibilites, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Facilitators class, Joy of Business, Nadaljevalni Body class in Body Class.

Termin: Petek, 2. junij, od 19. do 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 20 eur, ki se všteje v ceno delavnice, če se je udeležite v nedeljo, 4. junija.

Prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še