izberi zase

MOJE SREDE: Čustvena transformacija & Antidepresiv & Odklepanje radosti

MOJE SREDE: Čustvena transformacija & Antidepresiv & Odklepanje radosti

Sreda, 20. januar 2016, od 18. do 21. ure

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Čustvena transformacija & Antidepresiv & Odklepanje radosti.

Tokrat bomo obrnili dosedanje življenje na noge na področju čustev, čustvenosti, čustvene zablokiranosti, tesnobe, depresivnosti, anksioznosti in psihičnih napadov. Spoznali bomo, kaj čustva dejansko so, kaj si z njimi kreiramo in kakšno je lahko življenje onkraj tega. Naučili se bomo, kako drugače delovati v dogodkih, v komunikaciji z ljudmi in kako drugače dojemati življenje. Razkrili bomo, kaj so različne čustvene in psihične težave ter kako jih lahko presežemo. Spoznali bomo lahko, da so strah, žalost, tesnoba, občutek krivde, jeza mogoče čisto nekaj drugega, kar si doslej niti nismo mogli predstavljati. Kakšna sprememba je to lahko za naše življenje?

Z novimi spoznanji bomo z lahkoto pomagali svojim bližnjim, prijateljem in strankam preseči osebne težave.

Skozi Moje srede spoznavamo svojo vsemogočnost in se odpiramo lahkotnosti in radosti v življenju. Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Dogodek je namenjen vsem, ki si želite zavestno kreirati življenje.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sreda, 20. januar 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

  • Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
  • Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Preberite še