izberi zase

Magnet za denar – vodi Haris Omanovič

Magnet za denar – vodi Haris Omanovič

Nedelja 9. april 2017, od 17. do 20. ure

Kako funkcioniraš z denarjem? Na kakšen način ga kreiraš?

Koliko si želiš v svoje življenje pritegniti več denarja in ga hkrati zavračaš?

Koliko zavračaš spremembe v svojem življenju in se čudiš, da ni veliko sprememb?

Na delavnici se bomo odprli drugačni finančni realnosti, drugačnemu prostoru, energiji, zavedanju, kar se tiče denarja, odprli se bomo še bolj temu, da življenje kreiramo po svoje in onkraj predstavljivega.

Ozavestili bomo ogromno omejitev in se odprli temu, kar že vseskozi vemo, da je mogoče in nas čaka.

Kakšno je lahko tvoje življenje in kakšna sprememba si lahko za cel svet, če si dovoliš imeti denar?

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih več kot šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 700 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil v tem času. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot desetletje, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, delavnic Access Bars in Accessovih Telesnih procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Nedelja 9. april 2017, od 17. do 20. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 33 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Kaj je Joy of Business?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še