izberi zase

Luknja v zakonu privlačnosti

Luknja v zakonu privlačnosti

Če uporaba zakona privlačnosti, da bi dobili kar si želite, za vas ne deluje, boste morda želeli razmisliti o drugačnem stališču, dojemanju življenja. Vaše stališče kreira vašo realnost in nič drugače.

Zakon privlačnosti za vas morda ne deluje, ker imate neko stališče glede tega, kar želite kreirati. Vedno se lahko vprašate, kakšno je vaše stališče o tem, kar želite pritegniti z zakonom privlačnosti. Če menite, da nimate tistega, po čemer sprašujete ali da sami niste, kar bi radi postali in ste prepričani, da morate to dobiti iz zunanjega sveta, potem ste zadeli šibko točko uporabe zakona privlačnosti.

Ko ste prepričani, da morate k sebi pritegniti nekaj, kar vam bo omogočilo, da boste tisto lahko postali ali imeli, to pomeni, da ste prepričani, da trenutno tega nimate. Ravno to pa je Ahilova peta zakona privlačnosti. To je razlog, da zakon privlačnosti namesto povečanja ustvarja zmanjšanje. Celo takrat, ko si poskušate ustvariti bolj polno in dinamično življenje, boste k sebi pritegnili stvari, ki vas bodo še dodatno omejevale in vam bremenile življenje.

Pri tem vas lahko ovirajo tudi vsa globoko zasidrana stališča, ki jih imate o določeni stvari ali o sebi in vam vse to preprečujejo. Z uporabo orodij, tehnik in čistilnih izrekov, ki se jih učimo na delavnicah, pa se lahko znebimo vseh teh trdnih prepričanj, ki nas omejujejo. Te tehnike delujejo tudi pri ljudeh, kjer zakon privlačnosti prej ni deloval. Skrivnost je v tem, da se začnemo osredotočati na vprašanja in ne na odgovore. Vprašanja, ki jih sprašujemo brez kakršnegakoli fiksnega stališča, lahko razvozlajo naša globoko zasidrana prepričanja.

Večina vseh naših trdnih stališč je že iz razumskega vidika čisto norih in neumnih. Kljub temu pa si s temi stališči kreiramo našo realnosti.

Ko so te norosti uma končno razkrite, si lahko pomagamo z energijsko čarobno paličico, ki se imenuje čistilni izrek Access Consciousnessa. Z njim energijsko brišemo vse te neumnosti že od začetne točke kreacije. Čistilni izrek deluje ne glede na to, kaj in kje je vzrok za vsa naša omejevalna stališča. Še boljše pa je to, da nam ni potrebno natančno vedeti za kakšno stališče gre – Vesolje bo samo poskrbelo, da vse to očisti, če samo zaprosimo in to zahtevamo.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kako z vprašanjih ustvarjati svoje življenje?

Kaj sploh je čistilni izrek Access Consciousnessa? Njegov izvorni in globlji pomen je predstavljen v članku na naši spletni strani: Razlaga čistilnega izreka. Uporabljati pa se ga naučimo na Accessovih delavnicah v Hiši radosti. Kljub temu da čudno zveni, ga to ne ustavi od njegovega čarobnega delovanja. Tudi če ne razumete njegovega pomena, ga lahko že takoj začnete uporabljati. Kadarkoli bi radi razrešili in razpletli nekaj, kar vam povzroča sitnosti, ozavestite to energijo in izrečite tole: Right and wrong, good and bad, all 9, POD and POC, shorts, boys and beyonds.

Kako je lahko še boljše kot to?

Naslednje orodje, ki ga lahko uporabite, da z njim izničite globoko zasidrana stališča, ki ustvarjajo vašo realnost na način, kot si sami ne želite, so besede, ki jih uporabljate. Največji krivec pri vašem osebnem samouničevanju je lahko pogosto rabljena angleška beseda WANT – želeti, hoteti.

Energijski pomen besede je “to lack” ali pomanjkanje, čeprav je v slovarju definirana kot “to desire” ali želeti si. Leta 1946 so prenovili angleški slovar z namenom, da izločijo pravo definicijo. Kljub temu je resničen energijski pomen besede ostal enak.

Kadar torej rečete “I want more money” (Hočem več denarja.), s tem sporočate, da vam primanjkuje več denarja. To to se bo nadaljevalo, vse dokler boste ohranjali enako stališče.

Ali temu težko verjamete? Poskusite 10-krat ponoviti naslednji stavek: “I don’t want more money!” (Ne želim si več denarja.) Kako se počutite, ko ste to naredili? Lahkotneje ali težje?

Eden od načinov, kako ugotovite ali je nekaj za vas resnično je ta, da ugotovite, če ob tem zaznavate lahkotnost ali težo. Če je lahkotno, je to za vas resnično, če pa občutite težo je tisto za vas laž. To lahko uporabljate pri čemerkoli v življenju, ko se odločate za kakršnokoli metafizično ali duhovno znanje. Toda pozor! To lahko pomeni, da boste izgubili nekaj vaših najljubših vzorcev delovanja. Končno pa boste s tem naredili prostor v vašem vesolju, da boste dejansko lahko začeli prejemati in imeti tisto, po čemer že ves čas resnično sprašujete. Torej sprašujte se, če je za vas resnično, kar izveste od drugih.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Kakšne so neskončne možnosti?

Kako kreirati življenje po svoje in živeti svojo realnost se naučimo na delavnicah v Hiši radosti.

Vir: Access Consciousness
Prevedla Nadja Ogrinc

Preberite še