izberi zase

Kdo sem jaz? – delavnica za študente in dijake

Kdo sem jaz? – delavnica za študente in dijake

Sreda, 15. januar od 16. do 18. ure

Živimo v svetu polnem informacij, v katerem nas že od otroštva učijo, kaj naj delamo in kako naj živimo.

Danes smo tu. Šola, spoznavanje ljudi, služba, uresničevanje sebe. Veliko je vsega, veliko je še pred nami. Pomembno je, da se v vsem tem ustavimo.

Želimo biti pasivni v življenju, se mu predati in delovati na tak način, kot deluje množica?

Želimo najti, čutiti sebe in zares živeti svojo pot in svoje življenje?

Na delavnici bomo spoznali sebe in se naučili, kako to uporabiti v svojem življenju.

Ko spoznaš sebe in začneš sam kreirati svoje življenje, se ti to popolnoma spremeni. Vse je uspeh, vse je rast, vse je učenje. Razvijaš sebe in dojemanje sveta. Odpiraš se vedno novim stvarem. Živiš življenje, ki je raziskovanje, učenje, pustolovščina. Delaš stvari, ki si jih zares želiš. Delaš to, kar si, in uspeh je zagotovljen.

Kdo sem Jaz? je redna delavnica, ki poteka vsako sredo. Vsakič se dela na različnem področju in je tematika malo drugačna. Vsakič naredimo en korak naprej k čutenju in delovanju iz sebe.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanović, ki se je učil iz življenja, vedno želel biti drugačen od drugih, iskal je podjetniške priložnosti in ne službe. Skozi življenje se je naučil delovati iz sebe in biti to, kar je. Delavnice osebne in duhovne rasti vodi že skoraj tri leta po celi Sloveniji. Skozi svojo prakso in čutenje udeležencev se je naučil, kako vsakemu poslušalcu dati, kar potrebuje za svoj osebni razvoj.

Termin: Sreda, 15. januar od 16. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Bežigrad, Ljubljana
Cena: 5 eur enkratni obisk

Obvezne so predhodne prijave na info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno. S sabo prinesite večjo beležko in pisalo.