izberi zase

Kako postati denar – NADALJEVANJE, v živo/online

Kako postati denar – NADALJEVANJE, v živo/online

4 srečanja,  datumi: 20.10., 2.11., 10.11., 17.11 od 18.00-20.00

Kako postati denar je sklop 4-ih delavnic, na katerih bomo skozi delovni zvezek Advanced How to be become money dinamično spreminjali vašo trenutno finančno resničnost.

Izvor vse spremembe in možnosti je, da se začnete zavedati omejitev, ki ste jih izbrali. Ko se resnično začnete zavedati omejitev, jih boste prenehali kupovati kot resnične. To je smer v katero gremo – da se osvobodimo vseh omejitev, ki jih imamo glede denarja.

Napredni delovani zvezek Kako postati denar je poln vprašanj in procesov, ki so ustvarjeni, da pogledate na omejitve glede denarja ponovno, in ponovno – dokler ne pridete do momenta, ko si rečete: “Hej, počakaj za trenutek! To je res neumen pogled. S kakšnim razlogom bi si to še naprej izbiral?”

Omejitev ne rabi biti, razen če si jih izberete.

Gary Douglas

In to nima nič za opraviti z logiko!

Ta tečaj je nekaj, kar lahko spremeni vaše celo življenje!

Kaj vse zavračate biti in če bi to bili, bi ustvarili preveč denarja v svojem življenju?

Seminar vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: 4 srečanja,  datumi: 20.10., 2.11., 10.11., 17.11 od 18.00-20.00

Lokacija: V ŽIVO: Kmetija Ježek, Ulica bratov Komel 20, Ljubljana
ONLINE:
Iz domačega naslonjača

Cena: 199 EUR, 225 skupaj z delovnim zvezkom (v ceno so vključeni tudi MP3 posnetki vsakega srečanja)

PREDPOGOJ: 4 spletna srečanja Kako postati denar ZAČETEK ali pa 10x predelan delovni zvezek Kako postati denar, Garyja Douglasa

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Obvezne so prijave pred dogodkom na email info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127. Obvezno tudi pripišite ali se boste delavnice udeležili v živo ali preko spleta. V kolikor se boste delavnice udeležili preko spleta svojo prijavo potrdite s plačilom pred začetkom delavnice, da vam lahko pošljem povezavo za dostop: PLAČILO BREZ DELOVNEGA ZVEZKA ali PLAČILO Z DELOVNIM ZVEZKOM

Preberite še