izberi zase

Kako kreirati več v svojem življenju

Kako kreirati več v svojem življenju

Kar govorimo, to si ustvarjamo. Dobro je, da se zavedate, da si sami kreirate vse​,​ kar se vam dogaja.

Pozorni moramo biti na besedišče, ki ga vsakodnevno uporabljamo, kajti točno naše besede in misli kreirajo našo realnost in vse, kar v življenju dobivamo. Če torej niste zadovoljni z vašim življenjem, morate pozorno poslušati kaj govorite in mislite, saj s tem opredeljujete vse​,​ kar se vam dogaja​.​

Tisti, ki uporabljajo zakon privlačnosti menijo, da bodo dobre stvari prišle k njim, če bodo po njih spraševali. Pri tem gre v osnovi za afirmacije. Vprašanje pa je, ali afirmacije v resnici delujejo? Razlog zakaj ne delujejo je ravno velika moč poudarka in naše usmerjenosti v nekaj, za kar mislimo, da moramo najprej sami obvladati ali postati, da bomo šele potem lahko dobili in imeli tisto, po čemer sprašujemo. Ta velik poudarek je v resnici glavna ovira, ki nas zadržuje pred tem, da bi lahko prejeli tist​o​, kar si želimo.

Zelo uporabno orodje pri kreaciji so vprašanja​,​ s katerimi se odpiramo neskončnim možnostim. Dober primer vprašanja je: “Kaj bo v resnici delovalo pri neki stvari?” ​in​ “Ali si resnično želim to narediti?” S tem se odpirate večjemu zavedanju.

Priporočamo vam, da v življenju čimveč uporabljate tudi mantro Access Consciousnessa: “Vse v življenju k meni priteka lahkotno, rad​o​stno in veličastno.” ​ter​ da se izogibate besedi “dobro”. Če boste znali v življenj​u k sebi pritegniti zgolj dobre stvari, potem se lahko s tem zelo omejite pred prejemanjem česarkoli​ še​ veliko boljšega. Bistvo zgornje mantre je, da ne vsebuje nobenih sojenj in ničesar ne izključuje. Vključuje vse življenje brez kakršnihkoli ​obsodb​. Kaj če bi tudi tisto, kar ste definirali kot “slabo” k vam pritekalo lahkotno, radostno in veličastno (veličastno pomeni ​kot ​prekipevajoče obilje življenja)? Ali ne bi bil to čudovit napredek vašega trenutnega izkušanja življenja?

Kadar sprašujemo samo po dobrih stvareh, delujemo iz zaključka, namesto da bi si kreirali tisto, kar si v življenju resnično želimo. Takšen način delovanja ustvarja ogromno omejitev pred tem, kar bi se lahko v resnici prikazalo v našem življenju.

Reagiranje in nasprotovanje ali pritrjevanje in strinjanje sta dve strani enakega kovanca. Nobena od njiju nam ne dopušča nikakršne svobode. Kadarkoli pogleda​mo​ s kateregakoli izmed teh dveh stališč, tudi ​ko uporabljamo zakon privlačnosti, sami sebe zaklepa​mo​ nazaj v enako reagiranje in omejitve.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Seks, telo, denar, Mercedes in duhovnost. WTF?

Namesto reakcije pa lahko uporabite kreacijo. Kreacija je sredstvo, s katerim ustvarjate življenje, kot si ga želite, medtem ko z zakonom privlačnosti lahko dosežemo le a=b=c, kar je osnovna značilnost zakonov te realnosti. Priporočamo vam, da delujete onkraj te realnosti, iz stališča, ki mu pravimo ​spremenljiv zakon ​privlačnosti in pri katerem je možno vse, če si le to izberete.

Ali ne veste, kaj si izbrati?

Pri tem si lahko pomagate z zaznavanjem, kaj je za vas lahkotno in kaj vas otežuje. Kar je lahkotno je za vas resnično, če pa zaznavate težo, to ni resnično.
Kaj je za vas resnično: dejstvo, da obstajajo samo nespremenljivi zakoni, ki določajo vse kar se dogaja; ali da je možna kreacija česarkoli ​,​ če si le izberete in vprašate za to. Vprašajte se in zaznavajte energijo pri obeh vprašanjih.

​Če boste uporabljali spremenljiv zakon privlačnosti, lahko​ vseeno​ traja nekaj časa​,​ preden se pokažejo vaše resnične ustvarjalne zmožnosti. Kljub temu, da ste jih ​kot otroci imeli ​neomejeno, ste jih ​v življenju vseskozi ​zanikali in potlačili, ker se niso ujemale s to realnostjo. Skrili ste jih pred vsemi, razen pred sabo.Vsakokrat ko zanikate čarobnost, postane toliko težje​, da jo spet skreirate. ​Nasprotno pa vedno, ko ​čarovnijo​ ozavestite​, omogočite, da se ​je v vašem življenju​ prikaže še več.​ S tem ​kreirate izven vseh ustaljenih zakonov te realnosti​, ​v katere verjamejo ostali​​.
Mimogrede, tudi manifestacija je iz metafizičnega vidika pogosto napačno razumljena​. Mani​festacija pomeni, “kako se nekaj prikaže” in ne, da se prikaže. Če se vprašate: ​”Kako naj se mi prikaže ​točno določen ​nov​​ avto”, ali ima to sploh kakšen smisel?

​Ko se začnete spraševati in si izbirati stvari zase, lahko na začetku traja nekaj časa (2 tedna do 3 mesecev)​, preden se vam to prikaže v nepredstavljivo boljši obliki. Ko ozavestite dejstvo, da ste sami resničen kreator vsega svojega življenja, se začenja kreacija dogajati hitreje in hitreje, dokler ne postane skoraj takojšnja. Ko ste pripravljeni upoštevati nestalne zakone kreacije, vam vse začne uspevati z lahkoto. Vedno veste kdaj je pravi čas, da nekaj naredite in kdaj ne. Veste, kdaj lahko svoje karte položite, kdaj je bolje, če jih zadržite in kdaj lahko dejansko začnete igrati z njimi.

Preberi tudi...  V oddaji Klepet ob kavi: Kako z vprašanjih ustvarjati svoje življenje?

Izbira je vaša. Boste raje posledica nespremenljivih zakonov realnosti, na katero nimate vpliva ali si boste raje izbrali realnost onkraj tega, kjer lahko kreirate vse tisto, kar si prej niste mogli niti predstavljati, da je sploh mogoče?

Izbira je vaša! ​

Kako kreirati drugačno in samo svoje življenje spoznavamo na delavnicah v Hiši radosti.

Vir: Access Consciousness
Prevedla Nadja Ogrinc

Preberite še