izberi zase

Kako delati s telesi – z Ano Omanovič

Kako delati s telesi – z Ano Omanovič

Četrtek, 22. oktober 2020, od 17.30 – 20.30

Ste bili na delavnici Access Bars ali/in drugih telesenih procesih, na sploh delate veliko s telesi in/ali pa hodite na izmenjave in ne veste kaj bi pravzaprav naredili s telesom, ki je pred vami na mizi?

Se vam zdi, da nimate pojma in se zato sodite vsakič, ko ne veste kaj bi, bi pa vse? In da naj bi telo sicer nekaj govorilo in sporočalo, pa se vam zdi da je kot kamen? Se sprašujete kaj je sploh to prejemanje s telesi?

Kaj bomo počeli na delavnici?

* Pogledali bomo, kako funkcionirati s telesi iz vašega Bitja, Zaznavanja, Prejemanja in Zavedanja, (Presenečeni boste lahko, koliko veličastnosti lahko ustvarimo, ko izstopimo iz omejitev tega, kar smo se odločili, kaj je naše telo in kaj so telesa nasploh.)

* pogledali bomo, kaj je zavesten dotik,

* igrali se bomo s telesnimi procesi in telesi,

* opuščali omejitve o sebi kot o izvajalcu procesov,

* opuščali omejitve o drugih telesih in bitjih,

* opuščali omejitve v zvezi z delom na telesi,

* in vaša vprašanja in sokreacija delavnice,

* izvajali bomo Access Consciousness telesni proces Antalgične sence.

S tem procesom bomo brisali antalgične drže iz drugih časov, prostorov, dimenzij in resničnosti, ki tukaj izkrivljajo držo in povzročajo bolečino. Brisali in lajšali bomo bolečine, za katere se zdi, da nimajo nikakršnega vzroka v tej resničnosti in pa na bolečine, ki nastajajo zaradi ignoriranja delov našega življenja ali resničnosti.

Čas je za resničnost simultanega prejemanja in podarjanja…

Čas je za, da se sprostimo in prejemamo.

Odprimo vrata na stežaj…radosti, lahkotnosti in veličastnosti utelešenja…

Presenečeni boste lahko nad svojo unikatnostjo in delom s telesi, ko si dovolite biti vi. Telo imate zato, da se z njim zabavate. In prav tako z drugimi telesi. Je sedaj čas?

Delavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je tretje leto certificirana facilitatorka Access Consciosuness. Specializirala se je tudi v smereh Right voice for you®, Pogovarjajte se z entitetami® in Radost poslovanja®. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Četrtek, 22. oktober 2020, od 17.30 – 20.30
Lokacija: Cerknica
Cena: 60 EUR

POSEBNA UGODNOST: Možnost zakupa 3-eh delavnic telesnih procesov za tekoča dva meseca vnaprej v znesku 150EUR.

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).
Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

Več informacij in PRIJAVA: info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Predopogoja za udeležbo ni.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še