izberi zase

Kaj je 7 korakov s Kass Thomas – FREE ZOOM

Četrtek, 31. avgust 2017, od 19.00 – 19.45

Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi bili veliko bolj prisotni in povezani s seboj in bi iz tega prostora komunicirali z vsemi in vsem okoli sebe?

Se to sliši veliko bolj naravno, zabavno in lahkotno, tudi če ne veste kako bi to točno sploh bilo?
Sploh vemo kako biti prisotni? Kako biti mi mi? Kako si dopustiti, da preprosto samo smo? Vsi okoli nas govorijo o tem, toda koliko ljudi vidite delovati na ta na? In z lahkotnostjo, s prostorom?

Naše povezave z nami samimi in drugimi so najpogosteje zasnovane na podlagi mnogih motilcev in sodb iz te resni?nosti in to ustvarja ta čuden prostor, ki nam ne dopušča da vemo kaj je v resnici mogoče.

Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, da imate izbiro možnosti vsako sekundo in jo lahko izberete z lahkoto?

Kaj bi bilo potrebno, da bi komunicirali s celim vesoljem, z našim planetom, živalmi, drugimi bitji, vključno s sabo s popolno lahkoto in z veliko zabave?

ENGLISH

How would your life be if you were way more present and connected with you? What would it be like to communicate from that space with everything and everyone around you? Does that sound way more natural, fun and easy, even if you have no idea what that would be like? Do we even know how to be present? How to be ourselves? How to allow ourselves to simply be? Everybody is talking about that, but how many people do you see functioning from that ease and space? Your connection with yourself and others is often based on many distractions and judgements from this reality and that creates this weird space which doesn’t allow us to know what is actually possible. What would it take for you to have a choice of possibilities in every second and choose it with ease? What would it take for you to communicate with the whole universe, with our planet, animals, other beings, including yourself with total joy and a lot of fun.

Kdo je Kass Thomas?

Kass potuje po svetu že deset let in izvaja delavnice ter facilitira skupine in posameznike. Že nekaj časa nazaj je spoznala, da je njena sposobnost komuniciranja onkraj normalnega, da je to njen talent. Napisala je knjigo 7 korakov do brezhibne komunikacije in na tem zoom dogodku bomo govorili o tem kaj je teh 7 korakov. Dobrodošli v svet več možnosti, več izbire in več življenja.

Termin: Četrtek, 31. august 2017, od 19.00 – 19.45
Lokacija: ZOOM seminar, preko spleta (ob prijavi na dogodek prejmete povezavo za vstop v dogodek)
Cena: brezplačno

Na dogodek se prijavite TUKAJ.

Dogodek bomo tudi zaporedno prevajali v slovenski jezik.

 

Preberite še