izberi zase

Joy of Business s Harisom v naravi

Ponedeljek in torek, 1. in 2. maj

Joy of Business: Access Business 101 – Poslovanje na drugačen način

Access Business 101 je enodnevni seminar odklepanja nove realnosti na področju kreiranja, posla, financ in povezovanja z ljudmi, ki ga bomo tokrat združili z lahkotnimi pohodništvom v naravi in bo trajal dva dni!

Kaj če ste lahko še veliko več, kot ste si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je to, kar se vam zdaj zdi nemogoče, lahko preprosto uresničljivo?

Na seminarju se naučimo ogromno orodij, s pomočjo katerih začnemo ustvarjati življenje po svoje in se odpremo neskončnim možnostim. Že sam dogodek je sprememba in je intenziven proces vstopa v novo življenje, novo realnost.

Naučimo se drugačnega delovanja v vsakdanjem življenju in v poslu, trženju, komunikaciji. Naučimo si biti energija, ki je sprememba za svojo okolico. Spoznamo, kako smo lahko življenje in sledimo življenju, sebi.

Skozi seminar se razbije ogromno zaključkov, pričakovanj glede kreiranja, posla, financ in ljudi. Nehamo delovati na teh področjih, kot deluje večina, ampak začnemo kreirati onkraj tega.

Veliko ljudi je še vedno nesrečnih pri svojem kreiranju, v svoji službi, ne živijo, kar bi želeli.

Kakšna sprememba smo lahko za cel planet, če začnemo izbirati radost, sebe, življenje? Kakšna sprememba smo lahko za ljudi?

Kaj že vseskozi veš, da je lahko življenje? Kakšno je lahko, če vanj vneseš radost, čarovnijo?

Joy of Business seminarji so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo. Joy of Business sta skupaj razvila podjetnica Simone Milasas in Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciusnessa.

Delavnico vodi Haris Omanovič, ki je v zadnjih več kot šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 700 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil v tem času. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice. Podjetnik je že več kot desetletje, razvijal je različna podjetja, deloval v različnih dejavnostih storitev, prodaje, vodenja in trženja. Živi svoje sanje in z veseljem pomaga to živeti tudi drugim.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, voditelj Joy of Business seminarjev, delavnic Access Bars in Accessovih Telesnih procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje in Body Class.

Termin: Ponedeljek in torek, 1. in 2. maj
Lokacija: Nekje v naravi. Več info po prijavi
Cena: 360 eur

Prijaviti se je potrebno do 25. aprila oziroma čimprej, da lažje organiziramo seminar.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Preberite še