izberi zase

ThetaHealing Intuitivna anatomija

ThetaHealing Intuitivna anatomija

28. junij do 13. julij 2014

Telo je naš najpomembnejši sopotnik v življenju, zato je intuitivna anatomija najpomembnejši in najobsežnejši seminar med Theta healing seminarji. V 15-ih aktivnih dneh bomo spoznali naše telo, kaj vse nas omejuje v življenju, kako nastajajo bolezni, kako si pomagati s skeniranjem in kaj se iz samih bolezni naučimo. Seminar je izjemna investicija vase, saj z njim ogromno naredimo na sebi, je pa tudi pomemben za terapevte in učitelje, ker so s tem boljši pri svojem delu in vse je lažje.

Vsak dan seminarja se bomo poglobili v določen del telesa, preučili bomo značilnosti na fizičnem in energijskem nivoju. Odkrili bomo kakšne informacije se ponavadi tam skrivajo, katera potlačena čustva in prepričanja. Naučili se bomo, kako izboljšati stanje s Theta healingom in tudi drugimi načini ter kako poskrbeti za drugačen način življenja, da težave preprečimo že v viru.

S seminarjem bomo postali mojstri vpogleda v telo in delu na psihičnih omejitvah.

Spoznali bomo čarobnost našega telesa in življenja.

Seminar poteka pod vodstvo ThetaHealing učitelja Harisa Omanovića, ki je opravil začetni in nadaljevalni seminar, intuitivno anatomijo in DNK 3 in je tudi učitelj začetnega, nadaljevalnega tečaja, duš dvojčic, manifestacije in obilja ter intuitivne anatomije. Učiteljske tečaje je opravil pri ustanoviteljici ThetaHealinga Vianni Stibal. Učitelj ThetaHealinga je dve leti in pol in je v tem času je vodil več kot 70 vikend seminarjev.

Termin: 28. junij do 13. julij 2014, prosti dan je ponedeljek 7.7.
Lokacija: Hiša radosti, Ljubljana

Cena: 1440 EUR.

Prijave sprejemamo do 28. maja.

Prijave sprejemamo na e-mail info@hisaradosti.com ali preko kontaktnega obrazca. Pošljite vaše podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov in mobitel številka). Prijave so pred udeležbo obvezne. Ob prijavi na ta seminar, je potrebno tudi delno plačilo vnaprej, več o tem izveste po prijavi. Pogoj za udeležbo je opravljen začetni in nadaljevalni seminar.

Vsak udeleženec seminarja dobi Anatomski atlas in priročnik ThetaHealing Intuitivna anatomija v slovenščini. Po opravljenem seminarju dobite še certifikat Vianne Stibal za Theta Healing praktika Intuitivne anatomije. Seminar poteka vsak dan od 9. do 17. ure.