izberi zase

Ena stvar, ki lahko spremeni karkoli v tvojem življenju

Ena stvar, ki lahko spremeni karkoli v tvojem življenju

Izbira.

Access Consciousness veliko govori o tem. Kaj če je razlog to, da je ravno izbira eno najmogočnejših orodij, ki je na voljo vsakemu od nas? Kaj če je to eden najhitrejših načinov, s katerim si lahko spremenite življenje?

Kaj če je znotraj kraljestva vsakega od nas ogromno plasti neraziskanih čarobnih možnosti, ki čakajo, da jih odkrijemo?
Zapomnite si, ocean možnosti je enak oceanu izbire.

Se sliši vznemirljivo?

Spomnite se na čase, ko ste bili otorci in sta vam starša ponudila na izbiro: “Boš modrega ali rdečega…?” Rekla sta nekaj v smislu:”»Obeh ne moreš imeti. Izberi enega.” Skomignili ste z rameni in ponižno vprašali: “Kaj pa če bi izbral oranžnega…”

V tem trenutku ste začutili bolečino neudobja… Ker ste bili TAKOOO navdušeni, da boste videli, kaj vam je ponujeno in potem so vam vsadili razočaranje… Je bilo to zato, ker ste se nekje globoko v sebi zavedali, da bi lahko izbrali nekaj drugačnega?blow-bubbles-668950_960_720

Skoraj vsak od nas ima veliko izkušenj, kot je ta. Kolikokrat smo verjeli, da imamo samo eno izbiro? Kolikokrat smo verjeli, da imamo dve možnosti? In kolikokrat smo mislili, da nimamo izbire?

Kaj če obstaja nekaj veliko večjega? Kaj če so resnično na voljo neskončne izbire?

Kaj lahko izberem danes, kar bo zabavno zame? in Kaj lahko izberem danes, kar bo takoj ustvarilo spremembo?

To sta dve vprašanji, ki lahko vodita do bolj ekspanzivnega načina bivanja v svetu in ustvarjanja življenja z več zabave.

Super pri vprašanjih je, da jih lahko postavite še preden zjutraj vstanete iz postelje, medtem ko se tuširate, na poti v službo…sprašujete lahko kadarkoli in kjerkoli. Še boljše pa je to, da bolj kot sprašujete, bolj se zavedate vseh izbir, ki so vam na voljo.

Še ena stvar. Ko sprašujete, ne postavljajte časovne omejitve in ne iščite odgovorov v vašem razumu!
Samo sprašujte…in opazujte skozi vsak dan…kaj se vam prikazuje.

Access Consciousness veliko govori o izbiri, ker imate v vsakem trenutku možnost, da izberete KARKOLI in dobili boste darilo novega zavedanja. Kako je lahko še boljše kot to?

Drugačnega delovanja in orodij ter tehnik Access Consciousnessa se lahko naučite na  delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Michele Follis, Access Consciousness Blog

 

Preberite še