izberi zase

Spreminjanje vsega v telesu – vodi Haris Omanovič

Spreminjanje vsega v telesu – vodi Haris Omanovič

Nedelja, 9. april 2017, od 10. do 16. ure

Si predstavljate, da je možno v telesu spremeniti čisto vse? Kaj če telesa lahko postanejo bolj spremenljiva in fleksibilna? Koliko živimo realnost, da se z lahkoto nekaj pokvari v telesu in težko se popravi? Je že čas, da to spremenimo in zaživimo nekaj drugega s telesi?

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar manjka telesu, molekularna demanifestacija pa pomeni izničevanje nečesa, kar je v telesu odveč.

Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo uporabljamo lahko za izničevanje tumorjev, cist, peg, plešavosti, znamenj, artritisa, celulita, raka, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo še bolj zaživi najboljše, kar lahko.

Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat izvajali proces Demolekularne manifestacije ali molekularne demanifestacije.

Poleg tega procesa bomo tokrat izvajali še telesni proces Celični spomin.

Ali ste vedeli, da ima vsaka celica v našem telesu spomin? Celični spomin pomaga odkleniti travme v našem telesu. Pomaga pri telesnih poškodbah – zlomih, vnetjih, opeklinah, po operacijah, pri brazgotinah, padcih ali poškodba katerekoli vrste. Je proces polaganja rok z namenom, da se izničijo posledice fizičnih travm in brazgotin na telesu. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako da se lahko telo hitreje pozdravi samo. Veliko bolečin in brazgotin v telesu se je v telo zaklenilo že v otroštvu, ko nismo bili niti pozorni na to; celični spomin pa odklepa celice, kjer so blokirane, da lahko nadaljujejo delovanje kot je potrebno.

Z obema telesnima procesa telo spomnimo, kako postati spremenljivo in kako se vseskozi obnavljati.

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access the Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites, Body Class in Advanced Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija in Celični spomin.

Termin: Nedelja, 9. april 2017, od 10. do 16. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 EUR

  • Ponavljanje stane 40 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še