izberi zase

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija & Celični spomin z Ano

Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija & Celični spomin z Ano

Nedelja, 26. februar 2016, od 18. – 22. ure

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo sobivanja s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim. Tokrat bomo spoznali telesne procese Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija & Celični spomin.

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa pomeni dekreiranje nečesa, kar obstaja.

Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo uporabljamo lahko za izničevanje tumorjev, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo še bolj zaživi najboljše, kar lahko.

Poleg tega procesa bomo tokrat izvajali še telesni proces Celični spomin.

Ali ste vedeli, da ima vsaka celica v našem telesu spomin? Celični spomin pomaga odkleniti travme v našem telesu. Pomaga pri telesnih poškodbah – zlomih, vnetjih, opeklinah, po operacijah, pri brazgotinah, padcih ali poškodba katerekoli vrste. Je proces polaganja rok z namenom, da se izničijo posledice fizičnih travm in brazgotin na telesu. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako da se lahko telo hitreje pozdravi samo. Veliko bolečin in brazgotin v telesu se je v telo zaklenilo že v otroštvu, ko nismo bili niti pozorni na to; celični spomin pa odklepa celice, kjer so blokirane, da lahko nadaljujejo delovanje kot je potrebno.

Z obema telesnima procesa telo spomnimo, kako postati spremenljivo in kako se vseskozi obnavljati.

Kaj je še možno zate in za telo, kar si nismo mogli niti predstavljati? Kakšna je realnost onkraj te realnosti?

734996_10151361819739324_1479968480_nDelavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator in Maestro. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnih procesov Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija in Celični spomin.

Termin: Nedelja, 26. februar 2016, od 18. – 22. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 EUR

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še