izberi zase

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija z Ano Omanovič

Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija z Ano Omanovič

Nedelja, 6. junij 2021, od 10. do 16. ure

Demolekularna manifestacija pomeni kreiranje nečesa, kar pred tem ni obstajalo, molekularna demanifestacija pa pomeni dekreiranje nečesa, kar obstaja.

Ko se v telesu dogaja nekaj, kar se ne bi smelo ali ko se v telesu nekaj ne dogaja, vendar bi se moralo, lahko zaženete proces demolekularne manifestacije vsega, kar bi moralo tam obstajati, pa ne obstaja in molekularno demanifestacijo vsega, kar tam je, vendar ne bi smelo biti.

Demolekularno manifestacijo in molekularno demanifestacijo uporabljamo lahko za izničevanje tumorjev, cist, peg, znamenj, artritisa, celulita, ledvičnih kamnov in podobno. Ugodno deluje na celo telo, saj se na nivoju molekul spremeni vse, kar je potrebno, da telo še bolj zaživi najboljše, kar lahko.

Poleg tega procesa bomo tokrat izvajali še telesni proces Odstranjevanje in izkoreninjanje mikrobiotične dezertifikacije usnjice in aktualizacija mikrobiotične generativne usnjice za telo in Zemljo.

Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Z obema telesnima procesa telo spomnimo, kako postati spremenljivo in kako se vseskozi obnavljati.

Kaj je še možno zate in za telo, kar si nismo mogli niti predstavljati? Kakšna je realnost onkraj te realnosti?

unnamedDelavnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnih procesov Demolekularna manifestacija, molekularna demanifestacija in Odstranjevanje in izkoreninjanje mikrobiotične dezertifikacije usnjice in aktualizacija mikrobiotične generativne usnjice za telo in Zemljo.

Termin:Nedelja, 6. junij 2021, od 10. do 16. ure
Lokacija: Cerknica (točna lokacija sporočena ob prijavi)
Cena: 119 EUR

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Preberite še